Vstaňte, hraje Bohemka!

Klokani dnes nastoupí k poslednímu podzimnímu utkání ligy proti Baníku.

Vstaňte, hraje Bohemka!

Fotbalový seriál s názvem FORTUNA:LIGA dnes a zítra odvysílá poslední epizody podzimní série. Jedním ze sobotních dílů bude také utkání Klokanů ve Vítkovicích proti domácímu Baníku Ostrava. Zápas začíná ve tři odpoledne.

Do Ostravy dnes vyráží také fanoušci Bohemians, kteří v průběhu podzimu vytvářejí tradičně skvělou atmosféru hráčům v zelenobílých dresech doma i venku. Sraz mají na Hlavním nádraží v metropoli v půl desáté, o půl hodiny později pak souprava se třemi speciálními vagóny vyrazí směr Ostrava-Svinov.

Hráči Bohemians odjeli už včera, také vlakem. Po odpoledním tréninku v Ďolíčku se výprava vydala pěšky na Vršovické nádraží, odkud pokračovala dále. Po karetním trestu je opět trenérovi Veselému k dispozici Adam Jánoš.

Pro fanoušky Bohemians jsou ve vítkovické aréně určené sektory C1, C2 a C3. Dnes do nich vstupenku zakoupíte za 230 Kč. Budete-li mít potíže v souvislosti s Vaší návštěvou zápasu Bohemky na Spartě, můžete se obrátit na SLO Bohemians Martina Kurku na telefonním čísle 773 999 695. Kdo je SLO? Kontaktní osoba pro fanoušky, která má příslušné kontakty na druhý klub, pořadatelskou službu a podobně. SLO Bohemky se pravidelně pohybuje v našem sektoru na venkovních zápasech a je viditelně označen visačkou.

Máte-li zájem sledovat zápas Bohemky v televizi, můžete tak učinit díky O2 TV, která vysílá všechny zápasy nejvyšší tuzemské soutěže v přímých přenosech. Bohemku se Spartou dnes najdete na kanále O2 TV Sport v hlavním přenosu. Stream ze zápasu můžete sledovat také na Fortuna TV. Upozorňujeme všechny naše fanoušky na podvodné a nebezpečné odkazy na falešné streamy, které se objevují zejména v komentářích na sociální síti Facebook. Tyto odkazy často vedou k registracím na pochybných a nebezpečných stránkách.

Sázková kancelář Fortuna je hlavním partnerem Bohemky. Její bookmakeři vypsali na dnešní zápas Klokanů kurzy 2,06 na výhru domácích, 3,85 na remízu a 3,40 na vítězství Bohemians. Zaregistrujte se u Fortuny s promo kódem BOHEMKA1300 a získejte bonus. BONUS ČEKÁ TADY.

Hlavní rozhodčí: Michal Křepský
První asistent: Marek Podaný
Druhý asistent: Jan Dohnálek
Čtvrtá rozhodčí: Jana Adámková
Delegát utkání: František Hubička
Delegát svazový: Antonín Kordula
VAR: Miroslav Zelinka
AVAR: Dalibor Černý

#BOHEMKADOTOHO