Ďolíček znovu hostí pohárové osmifinále

Bohemka bude o postup bojovat s Hlučínem. 

Ďolíček znovu hostí pohárové osmifinále

Klokani ani ve státní svátek nezaháleli a připravovali se na sobotní pohárové utkání. Další utkání v MOL Cupu odehrají opět doma. Jejich soupeřem bude největší překvapení probíhajícího ročníku tuzemského poháru. Třetiligový Hlučín si už vyšlápl na Líšeň z druhé ligy. Ve třetím kole dokonce vystavil stopku mistrovské Viktorii Plzeň. V osmifinále na štiku z Moravskoslezské fotbalové ligy narazí Bohemians. Pro ně se jedná již o třetí osmifinále během posledních tří sezon, přičemž ke všem mají možnost nastoupit doma v Ďolíčku.

Bohemians - Třinec 2:1 (1:1)
Bohemians - Třinec 2:1 (1:1)
Největší hvězdou v médiích je po posledním pohárovém utkání Dominik Smékal. Právě odchovanec Baníku ve třetím kole hattrickem během 25 minut vyřídil účastníka základní skupiny Ligy mistrů. V kádru Hlučína nalezneme i jednoho hráče, který má poměrně čerstvé zkušenosti s nejvyšší soutěží. Jde o Olivera Putyeru, jenž naskočil do deseti zápasů za Karvinou. Minulý týden Hlučín zvítězil na půdě B týmu Zlína (3:2). Za remízového stavu rozsekl duel dvacet minut před koncem osmým gólem v sezoně právě Smékal.

Pohárové utkání mezi Bohemkou a Hlučínem začne v Ďolíčku v sobotních 16 hodin. Jako hlavní sudí ho bude mít na starost Tomáš Batík. Asistovat mu budou Petrové Antoníček a Líkař. Vstupenky budou v prodeji na pokladnách od 15 hodin. Na hlavní tribunu stojí lístek 150 Kč, do kotle 100 Kč. Nejjednodušší řešení je nákup vstupenek v předprodeji (ODKAZ ZDE). Pokud se nedostanete přímo do Ďolíčku, můžete Bohemce fandit odkudkoliv při sledování streamu z utkání.

>>> STREAM: BOHEMIANS - HLUČÍN <<<