Klokani zahájili zimní přípravu

V Uhříněvsi se trenérovi hlásily i nové tváře.

Klokani zahájili zimní přípravu

Dnes dopoledne se hráči Bohemians sešli v tréninkovém centru v Uhříněvsi k zahájení zimní přípravy. Ze zdravotních důvodů chyběl kapitán Josef Jindřišek, který dobírá antibiotika a měl by se k týmu připojit po Novém roce. V kabině hlavní trenér Jaroslav Veselý nenašel ani Petra Hronka a Romana Květa, kteří přestoupili do Slavie, respektive Plzně.

Naopak nechyběli nováčci. Jan Matoušek, který přišel na hostování ze Slavie, kde mu v létě končí smlouva a stane se kmenovým hráčem Bohemky. Z plzeňské Viktorie přišli brankář Martin Jedlička na hostování a dnes se do přípravy zapojil také Aleš Čermák, který má svolení trénovat s Klokany a forma jeho působení v Ďolíčku se bude řešit v příštích dnech.

Už před dovolenou se z hostování vrátili Michal Vrána a Pavel Osmančík, kteří dnes také nechyběli. Složení kádru a plán zimní přípravy popsal hlavní trenér v obsáhlém hodinovém rozhovoru, který vyjde zítra formou podcastu.

Ještě jeden hráč dnes v kabině chyběl, přestěhoval se totiž do té trenérské. Už před Vánoci jsme informovali, že David Bartek ukončil svou profesionální hráčskou kariéru a stal se novým asistentem Jaroslava Veselého. Po tréninku jsme si ho vzali na rozhovor pro Bohemka TV. Podívat se na něj můžete i přímo tady.