V pátek proti B týmu pražské Dukly

Před víkendem odehrají Klokani jediné přípravné klání v tuzemských podmínkách.

V pátek proti B týmu pražské Dukly

Úvodní týden tréninku po prosincové dovolené již mají svěřenci trenéra Jaroslava Veselého za sebou. Ještě než se Bohemians vydají na tradiční herní soustředění do Turecka, stihnou v domácích podmínkách sehrát jedno přípravné utkání. Uskuteční se na umělé trávě v Uhříněvsi, kam zavítá třetiligová Dukla B. Ta je mimo jiné posledním přemožitelem rezervy Bohemians v rámci České fotbalové ligy, když si v závěru září připsala tři body (3:1). Narozdíl od ostatních druholigových a třetiligových týmů zahájila přípravu už na začátku ledna. I díky tomu je právě soupeřem prvoligových Bohemians.

První polovina sezony týmu z Julisky nevyšla. V tabulce mu patří předposlední místo. Hůř už je na tom pouze Sokolov, který v posledním podzimní utkání porazil právě Duklu, a tak jí bodově dotáhl. S pěti brankami je nejlepším střelcem Jiří Hudec, člen A týmu Dukly. O jednu branku méně je chudší vizitka Quadriho Adedirana. Jediné čisté konto vychytal v srpnovém třetím kole soutěže Daniel Spilka, nejvytíženější brankář týmu kouče Aleše Majera.

Bohemka zahájila zimní přípravu
Bohemka zahájila zimní přípravu
Duel bude na umělé trávě v Uhříněvsi rozehrán v pátek v půl jedenácté dopoledne. Nejdůležitější informace naleznete na Twitteru. Zápasové statistiky po skončení utkání přímo na Virtuálním Ďolíčku. Utkání je volně přístupné veřejnosti, vstupné se neplatí.