Soustředění uzavře přípravný zápas

V pátek mají Klokani na programu utkání se soupeřem ze srbské ligy.

Soustředění uzavře přípravný zápas

Herní soustředění na tureckém území se Klokanům chýlí ke konci. Dnes Bohemians absolvovali poslední trénink na hřišti. V pátek už je čeká závěrečný přípravný duel, v němž se utkají se soupeřem ze srbské nejvyšší soutěže. V sobotu už bude následovat návrat do Prahy, kde od pondělí započne příprava na jarní ligovou premiéru proti Teplicím (vstupenky lze zakoupit ZDE).Páteční soupeř Bohemians stihl už během svého herního kempu odehrát tři utkání. Nejprve zvítězil nad polskou Jagiellonií (2:1), následně remizoval s ázebajdžánskou Zirou a ruským Chimki (shodně 0:0). Krom utkání s týmem trenéra Jaroslava Veselého se v přípravě ještě utká s ruskou Samarou a klubem Metalist 1925 z Ukrajiny.

V únoru už začne srbská Super Liga. Hlavně úvodní dva domácí zápasy budou pro Radnički velmi důležité. V nich nastoupí na svém Čair Stadium proti konkurentům v boji o záchranu, jimiž jsou Mladost s Radnikem. Na prvního jmenovaného nyní ztrácí pouhý bod, druhý se sice krčí na dně tabulky s devítibodovým rozestupem, avšak v boji o lepší umístění v tabulce budou právě tyto body z řad povinných. Co se týče domácího poháru, tak v porovnání s Bohemians je na tom srbský tým stejně. Díky vítězství (3:0) nad aktuálním lídrem druhé ligy se může těšit na jarní čtvrtfinále.

Největší pozornost si vysloužil díky svým výkonům útočník Nikola Štulič. Jednadvacetiletý útočník nasázel v lize celkem deset branek a dostal se i do hledáčku Slavie a Sparty. Odchovanec Partizanu Bělehrad ale do Čech prozatím nezamířil.

Závěrečný přípravný duel čeká Bohemians v pátek. Výkop bude mít ve 13:30. Sledujte naše sociální sítě, kde budeme o průběhu utkání informovat.