V neděli se Klokani utkají s Votroky

Kupte si vstupenku na utkání v Mladé Boleslavi online už nyní.

V neděli se Klokani utkají s Votroky

O prvním únorovém víkendu čeká Bohemku zápas v Mladé Boleslavi. Soupeřem Klokanů ovšem bude FC Hradec Králové, který zde hraje svá domácí utkání, protože na místě jeho tradičního domova v těchto dnech roste nová aréna.

Zápas se hraje v neděli 5. února od 15 hodin, vstupenky do sektorů hostů stojí 200 Kč a zakoupit je můžete už nyní ZDE. Pro naše fanoušky jsou určené v online prodeji sektory M a N. V den utkání bude hodinu a půl před zápasem v prodeji také třetí sektor – L.

Pořádající klub upozorňuje příznivce Klokanů, že do ostatních sektorů nebudou vpuštěni se symbolikou Bohemians. Na webových stránkách FCHK dále stojí, že před zápasem budou na stadionu probíhat důsledné prohlídky a případně také namátkové dechové zkoušky na přítomnost alkoholu. Kontrole budou podrobeny také vlajky a choreo vnášené do sektoru. Pořadatelé doporučují dorazit ke stadionu s dostatečným časovým předstihem.

Na místě bude přítomen také SLO Bohemians Martin Kurka. Pokud z pozice fanouška budete řešit jakýkoliv problém s pořadateli, domácím klubem či policií, kontaktujte ho na telefonním čísle +420 773 999 695. SLO je oficiální zástupce klubu, který má na starost komunikaci mezi klubem a jeho fanoušky.