Tomáš Necid podepsal novou smlouvu

Útočník se plně zotavil po loňské operaci kolene.

Tomáš Necid podepsal novou smlouvu

Tomáš Necid včera podepsal s Bohemians novou smlouvu, která bude trvat zatím do konce této sezony. Třiatřicetiletý útočník vloni v únoru podstoupil chirurgický zákrok kolene, který si vyžádal pauzu v délce několika měsíců. Nyní je z operace plně zotaven a trenér Veselý s ním tak může počítat v nominaci.

„Moc kvalitních a zkušených devítek k dispozici nemáme. Tomáš má navíc obrovské zkušenosti z předních zahraničních lig i reprezentace. Je to typ útočníka, který dokáže hrát zády k bráně a podržet míč ve vápně. I jeho výška je výhodou. Jsem rád, že hráče jako on mám v kádru k dispozici,“ řekl k podpisu hlavní trenér Jaroslav Veselý. „Musím také vyzdvihnout jeho morálku a charakter. Na svém návratu pracoval usilovně a cílevědomě a od začátku sezony až do teď působil v Bohemce úplně zadarmo. I to ukazuje, že mu na Bohemce záleží a já mu věřím, že jí to oplatí na hřišti,“ dodal.

Z podpisu smlouvy měl samozřejmě radost i Tomáš Necid: „Jsem moc rád, že to došlo až do této fáze. Domluva byla taková, že se nejdříve plně uzdravím, než podepíšu novou smlouvu. Vážím si této trpělivosti klubu a chci mu ji oplatit výkony na hřišti.“

Neckovi, jak se vytáhlému útočníkovi v kabině přezdívá, zbývá pouhých 11 gólových zásahů, aby se stal členem elitního Klubu ligových kanonýrů týdeníku GÓL, který sdružuje střelce minimálně 100 branek v prvoligových soutěžích.

Tomáši, ať se Ti v Bohemce daří!

#BOHEMKADOTOHO