Předprodej vstupenek na Zbrojovku

Poslední únorovou sobotu přijede do Ďolíčku Brno, kupte si levnější vstupenku.

Předprodej vstupenek na Zbrojovku

Z bohaté porce jarního programu FORTUNA:LIGY si každý tým ukrojil již tři dílky. Poslední sousto sice Klokanům zhořklo, ovšem svůj apetit si budou chtít při nejbližších příležitostech znovu napravit. Zvlášť v domácím prostředí, kde přišla první jarní porážka. V Ďolíčku se znovu představí v závěru února. O posledním víkendu nejkratšího měsíce v roce do Ďolíčku zavítá Zbrojovka Brno, letošní nováček mezi českou ligovou smetánkou.

Tým z moravské metropole okusil atmosféru Vršovic už před pár dny, kdy zamířil do nedalekého Edenu, kde však po boji s domácí Slavií padl (0:2). Po dvou týdnech svěřenci kouče Dostálka absolvují totožnou cestu, ovšem cílovou destinací bude stadion, kde čekají na výhru mnohem déle. Naposledy si tři body z Ďolíčku odvezli v roce 2002. Na této statistice nebudou Bohemians rozhodně chtít nic měnit a proti Brnu budou usilovat o tři body.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY BOHEMIANS
Utkání 21. kola FORTUNA:LIGY bude v Ďolíčku rozehráno v sobotu 25. února s úderem 15. hodiny. Předprodej vstupenek startuje na svatého Valentýna od 10 hodin za levnější ceny na internetu a ve fanshopu. Lístek na hlavní tribunu stojí 250 Kč, do kotle pak 170 Kč. V den utkání se ceny vstupenek "zakulatí" na 300 Kč (sektor A), respektive 200 Kč (sektor B).

>>> KLIKNI A KUP SI LÍSTEK <<<

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY BRNA
Také hostující fanoušci si můžou pořídit lístky již teď z pohodlí domova. Pro ně je tradičně určený sektor D. Cena vstupenky je 170 Kč v předprodeji a 200 Kč v den zápasu. Nákup lze v provést v pár krocích kliknutím na odkaz níže.

>>> VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTÍ <<<

#BOHEMKADOTOHO