Kupte si vstupenky na utkání s Pardubicemi

Jediné březnové domácí utkání čeká Klokany už příští neděli.

Kupte si vstupenky na utkání s Pardubicemi

V březnu odehrají Klokani celkem tři ligová utkání a jedno pohárové. V rámci FORTUNA:LIGY tedy o jedno méně, než tomu bylo v únoru. Důvod je prostý, na závěrečný březnový víkend připadá reprezentační přestávka. Zmiňovaná zápasová nabídka obsahuje jediné domácí utkání Bohemians, kdy budou soupeřem východočeské Pardubice. Ještě donedávna by šlo o souboj dvou domácích týmů, což se od startu druhé poloviny sezony změnilo. Východočeši se přestěhovali na svůj nový stadion, a tak je Ďolíček znovu domácím prostředím pouze pro Klokany. Na podzim zvítězili svěřenci trenéra Jaroslava Veselého díky brance Adama Jánoše. Odvetnou bitvu bude Ďolíček hostit v neděli 12. března. Začátek zápasu je v 18 hodin.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY BOHEMIANS
Právě na nejbližší domácí duel Bohemians si můžete od dnešního dne pořídit vstupenky. V předprodeji jsou na internetu a ve fanshopu za 250 Kč (hlavní tribuna) a 170 Kč (sektor B). V případě nevyprodání kapacity budou vstupenky v prodeji i na pokladnách za 300 Kč a 200 Kč.

>>> PŘIJĎ PODPOŘIT BOHEMKU PROTI PARDUBICÍM <<<

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY PARDUBIC
Fanoušci Pardubic si můžou pořídit lístek již teď s předstihem. Lístek do sektoru D stojí 170 Kč. Na pokladně pak bude vstupenka stát 200 Kč. Nákup lze jednoduše provést kliknutím na odkaz výše.

#BOHEMKADOTOHO