Čtvrtfinálový souboj čeká Bohemians na Slovácku

Klokani budou o postup v MOL Cupu bojovat v Uherském Hradišti.

Čtvrtfinálový souboj čeká Bohemians na Slovácku

Jarní část FORTUNA:LIGY má za sebou už pět kompletně odehraných kol. Uprostřed týdne však pozornost široké fotbalové veřejnosti bude upřena na jinou soutěž. Na řadě jsou totiž čtvrtfinálové zápasy domácího poháru, který si "bere slovo" v novém roce, krom osmifinálové dohrávky Českých Budějovic s Hradcem, vůbec poprvé. V této fázi MOL Cupu je sedm prvoligových týmů, jež doplňuje druholigový Vyškov. Svěřenci trenéra Jaroslava Veselého se k boji o další postup vydají do Uherského Hradiště, kde nastoupí proti domácímu Slovácku.

K pohárovému utkání dochází téměř přesně o měsíc dříve, než se oba týmy utkají v ligovém utkání. To už se 2. dubna odehraje v Ďolíčku. Na podzimní výjezd na Slovácko vzpomínají Klokani s oblibou, neboť si odvezli tři body za přesvědčivé vítězství (4:2). Oproti podzimu najdeme v kádru Moravanů novou tvář, kterou je šikovný záložník Seung-Bin Kim z Dukly Praha. Jediným odchozím hráčem byl pak útočník Libor Kozák.

Slovácko - Bohemians 2:4 (0:2)
Slovácko - Bohemians 2:4 (0:2)
Z řad hráčů Bohemians zažil část své kariéry ve Slovácku záložník Michal Beran: "Slovácko je silný tým, který disponuje vysokými hráči. Hrát u nich je vždycky těžké. Snažíme se porazit každého. Pojedeme do Uherského Hradiště s cílem postoupit do semifinále. Uděláme pro úspěch všechno, ale zápas bude určitě hodně těžký. Uvidíme, na co bude náš výkon stačit."

Čtvrtfinálové utkání se na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty odehraje ve středu 1. března od 17 hodin. Hlavním rozhodčím bude Miroslav Zelinka. Asistovat mu budou Jan Váňa s Jakubem Šimáčkem.

Vstupenky
Lístek do sektoru pro hostující fanoušky stojí rovných 100 Kč. Pokladny stadionu budou otevřeny od 15 hodin. Pokud se do Uherského Hradiště chystáte, můžete si své místo zajistit i nákupem přes internet (ODKAZ ZDE).