Předprodej vstupenek na utkání s Jabloncem

Tečku za základní částí udělají Bohemians doma v Ďolíčku.

Předprodej vstupenek na utkání s Jabloncem

Po nedělní vysoké výhře nad Mladou Boleslaví čekají Klokany dva zápasy venku. V sobotu 22. dubna na Slavii a ve středu 26. dubna ve Zlíně. Na další domácí duel budou muset fanoušci počkat na poslední dubnový den, což bude neděle. V různých lokalitách České republiky bude probíhat tradiční pálení čarodějnic, ale na prvoligových stadionech poslední kolo základní částí FORTUNA:LIGY. Svěřenci trenéra Jaroslava Veselého se doma v odvetě postaví Jablonci, který v prvním kole skolili na Střelnici jednoznačně 3:0. Utkání se ponese také v duchu vzpomínek na mistrovský titul z roku 1983.

VSTUPENKY V PRODEJI
Zápas se hraje v neděli 30. dubna od 15 hodin. Lístky si ale můžete pořídit už dnes. Prodávají se online v síti Ticketportal i ve fanshopu v Ďolíčku. V předprodeji lze lístky tradičně zakoupit levněji, a to za 250 Kč na hlavní tribunu a za 170 Kč do kotle. V den utkání budou ceny 300 Kč, respektivě 200 Kč.

>>> VSTUPENKY ZDE <<<

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY JABLONCE
Pro příznivce hostujícího týmu je vyhrazený sektor D. Také do něj je možné si zakoupit lístky s předstihem levněji za 170 Kč. V den zápasu bude probíhat prodej na pokladně, ovšem již za 200 Kč. Pokladny u sektoru hostů otevírají hodinu před výkopem.

VZPOMÍNKY NA TITUL ZE SEZONY 1982/1983
V červnu tomu bude už 40 let, kdy hráči Bohemians zvedli nad hlavu trofej pro mistra Československa. V rámci posledního zápasu základní části chystáme také vzpomínkové setkání s žijícími aktéry mistrovské sezóny. Hráči Bohemky utkání odehrají v retro dresech kopírující ty z 80. let minulého století. Proto s nákupem vstupenek neváhejte, tohle si nesmíte nechat ujít. Více podrobností k zápasovému programu přineseme již brzy na našich webových stránkách.

#BOHEMKADOTOHO