Hráči na hostování mají za sebou další dvě kola

Vala skóroval proti Dukle a Osmančík se dvěma góly podílel na kanonádě.

Hráči na hostování mají za sebou další dvě kola

Druhá liga tentokrát neměla svůj program naplánovaný pouze na víkend, ovšem také na středu 19. dubna. Netradičně ve všední den se odehrálo kompletní vložené 23. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Pro kmenové hráče Bohemians se dá označit za úspěšné. Více se dozvíte v tomto článku.

Pavel Osmančík (FK Varnsdorf) - o víkendu vyrazil Varnsdorf na Andrův stadion, kde svá domácí klání hraje B tým Sigmy Olomouc. Forvard Pavel Osmančík strávil na hřišti hodinu hry, a tak z lavičky mohl sledovat vyrovnávací trefu Tanka. Ta zajistila jeho týmu bod. Ve středu byli diváci na Městském stadionu v Kotlině svědky unikátní podívané. V zápase s Jihlavou padlo celkem devět branek a Varnsdorf se radoval z vysoké výhry 7:2. K té přispěl také Osmančík, a to dvěma přesnými zásahy. 

Denis Vala (FC Sellier & Bellot Vlašim) - mladý obránce zažil v sobotu divoký zápas. Do Vlašimi dorazila pražská Dukla, která si během první půle vytvořila tříbrankový náskok a kráčela za třemi body. Jenže po přestávce vstoupili domácí do zápasu jako uragán a v 57. minutě už na ukazateli skóre svítil stav 3:3. K němu přispěl také Vala, jenž vstřelil právě vyrovnávací branku, když se v pokutovém území rychle zorientoval a střelou k tyči překonal gólmana Radu. Vítězem byli přeci jen Pražané, protože patnáct minut před koncem dal rozhodující gól Šebrle. Ve středu se Vlašim představila v Horních Počernicích proti rezervě Slavie. Vala odehrál opět celý zápas a dlouho se svými spoluhráči živil naději na výhru, ovšem na 1:1 upravil v závěru Šubert.

Stefan Vilotić (FC Sellier & Bellot Vlašim) - srbský stoper byl také u bláznivého duelu s Duklou. Po prvním poločase přepustil místo na hřišti čerstvému Noghovi. Na hřišti Slavie B pak po půlhodině hry viděl žlutou kartu. V 66. minutě ho v obraně nahradil Jiří Kulhánek. 

Program v dalším kole: 
22. dubna, sobota, 16:30 | Vlašim (Vala, Vilotić) - Varnsdorf (Osmančík)

Přímé přenosy z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY naleznete ZDE.