Mistři v Ďolíčku

Při utkání s Jabloncem si připomeneme 40. výročí titulu ze sezony 1982/1983.

Mistři v Ďolíčku

Utkání 30. kola FORTUNA:LIGY mezi Bohemians a Jabloncem se ponese v duchu vzpomínek na mistrovský titul z roku 1983.

MISTŘI V ĎOLÍČKU
Před utkáním přivítáme většinu žijících mistrů na hrací ploše, kde obdrží klubové dary a celý Ďolíček jim bude moci opět všem bouřlivě zatleskat. Účast přislíbili například Pavel Chaloupka, Přemysl Bičovský, Jiří Ondra, Vladimír Borovička, Zdeněk Hruška, Milan Čermák nebo Zdeněk Prokeš. S mistrovskou sestavou by neměli chybět ani trenér Josef Zadina či tehdejší sekretář Zdeněk Svoboda. Ceremonie na hrací ploše začne výrazně dříve, než bývá zvykem. Brány stadionu se otevřou o 15 minut dříve už ve 13:45. Přijďte včas, abyste od 14:30 už byli na svých místech na tribunách.

RETRO DRESY
Pro tento speciální okamžik jsme nechali vyrobit retro dresy podobné těm z 80. let 20. století. Na dresech nebudou žádné reklamy, jen klubový znak Bohemians ČKD Praha, jmenovky a čísla hráčů. Část dresů bude po utkání vydražena ve prospěch Nadačního fondu Bohemians.

Týmová fotografie týmu mistrů ze sezony 1982/1983
Týmová fotografie týmu mistrů ze sezony 1982/1983
KOLEKCE VE FANSHOPU

Retro dresy bez čísel a jmenovek najdete také ve fanshopu společně s dalšími předměty odkazujícími na mistrovskou sezónu. V prodeji bude také rozšířené druhé vydání knihy Mistři z Ďolíčku.

KŘEST KNIHY
Reedici zmíněné publikace v poločasové přestávce přímo na hřišti pokřtí společně s mistry její autor, skvělý český novinář a Klokan tělem i duší, Petr Nečada.

FOTOKOUTEK S MISTROVSKÝM POHÁREM
Pro tento den vyndáme z vitríny mistrovský pohár, který jinak zdobí VIP místnost v Ďolíčku. Vy budete mít možnost se s ním na Náměstíčku vyfotit ve fotokoutku. Pohár bude pro focení k dispozici přibližně v časech 13:45-14:30 a dále od zahájení zápasu do odchodu fanoušků ze stadionu po utkání.

DOBOVÝ PLAYLIST
Dalším střípkem do mozaiky programu bude stadionový playlist sestavený z největších hitů, které byly vydány v letech 1982 a 1983.

Přijďte zatleskat a poděkovat hráčům, kteří pro náš milovaný klub před 40 lety získali dosud jediný mistrovský titul. Mistři naopak zatleskají současným hráčům Bohemky, kteří v 15 hodin nastoupí proti Jablonci.

#BOHEMKADOTOHO