Nadstavbu zahájíme v Edenu, vstupenky jsou v prodeji

První zápas ve Skupině o titul čeká Klokany už v neděli.

Nadstavbu zahájíme v Edenu, vstupenky jsou v prodeji

Potřetí během měsíce zveme všechny fanoušky Bohemians do nedaleké Fortuna Areny. Po pohárovém a ligovém utkání se na stadion Slavie vrátíme opět v neděli 7. května, kdy Vršovické derby odstartuje klokaní cestu Skupinou o titul. Věříme, že i v tomto důležitém utkání bude sektor hostů opět plný!

VSTUPENKY ONLINE
Už nyní si můžete zakoupit vstupenky do našeho sektoru přes internet. Pro nadstavbové utkání určil domácí klub cenovou kategorii Z2, jeden lístek tak vyjde na 370 Kč. Sektory pro Bohemians jsou číslovány 119, 120 a 121 a v online prodeji jsou v nabídce ZDE. Po přihlášení k vašemu účtu Ticketportal bude vyžadováno heslo pro nákup, které zní opět Bohemians. Poté nákup standardně dokončíte a zaplatíte. Vstupenky vám přijdou e-mailem.

VSTUPENKY V ĎOLÍČKU

Zítra ve 13:30 odstartuje také prodej vstupenek ve fanshopu v Ďolíčku. Tady půjde částku 370 Kč za jednu vstupenku zaplatit pouze hotově. Vstupenky v našem fanshopu budou dostupné do pátku 5. května. Pokud nebude sektor vyprodán, otevřou se pokladny v Edenu v neděli půl hodiny před pátou odpolední.

VSTUPENKY PRO DĚTI A HANDICAPOVANÉ
Požadavky na zvýhodněné vstupné do sektoru hostů bude řešit klub Bohemians hromadně. Proto tyto požadavky zasílejte e-mailem na martin.kurka@bohemians1905.cz. Dětská vstupenka stojí 200 Kč, vstupenka ZTP/P je ještě o 10 Kč levnější.

Předprodej vstupenek na domácí utkání se Slováckem odstartuje ve středu dopoledne. Více informací přineseme v samostatném článku zítra ráno. Pro rychlé a aktuální informace doporučujeme všem fanouškům sledovat nový oficiální profil SLO Bohemians na Twitteru.

#BOHEMKADOTOHO