Dnes začíná předprodej na klíčový duel se Slováckem

Příští neděli hrají Klokani první domácí zápas v nadstavbové části FORTUNA:LIGY. 

Dnes začíná předprodej na klíčový duel se Slováckem

Poslední domácí zápas základní části se nesl v příjemném duchu. Po přivítání mistrů, překonaném rekordu kapitánem Jindřiškem v pětigólovém zápase, se po konečném hvizdu fanoušci dočkali znovu vítězné děkovačky, které předcházela jasná výhra Klokanů nad Jabloncem. Do nadstavby vstoupí Bohemians už o tomto víkendu, a to v neděli večer na stadionu Slavie. Díky čtvrtému místu však odehrají, zřejmě klíčový zápas, v domácím prostředí. V polovině května totiž doma přivítají Slovácko, na které mají nyní dvoubodový náskok.

PŘEDPRODEJ
Bitva o čtvrté místo má svůj výkop naplánovaný na 14. května v 18 hodin. Předprodej vstupenek startuje právě dnes v 10 hodin. Během chvilky si je můžete pořídit přímo z domova nákupem přes internet. Odkaz naleznete níže v tomto článku. Pořídit si je můžete rovněž také při návštěvě fanshopu v Ďolíčku, a to v otevírací době. 

PODMÍNKY
S předprodejem vstupenek na utkání v nadstavbě se pojí i změny oproti zápasům v základní části. Tu nejzásadnější pocítí permanentkáři. Na zápasy ve Skupině o titul totiž mají vstup zajištěný pouze držitelé permanentek varianty PREMIUM. Pokud jste si pořídili levnější typ permanentky (ZÁKLADNÍ), je potřeba si zakoupit vstupenku v předprodeji, stejně jako ostatní fanoušci, kteří žádnou kartu nevlastní. Místa držitelů permanentek varianty ZÁKLADNÍ nejsou nijak rezervována. Do prodeje jdou mimo dostupné kapacity také místa na stadionu, která byla během základní části "v majetku" těchto permanentkářů.

V nadstavbové části dochází i ke změnám vstupného. Lístky na hlavní tribunu stojí v předprodeji 300 Kč a do kotle 200 Kč. Neprodané vstupenky následně budou v prodeji před utkáním na pokladnách, a to za 350 Kč na krytou tribunu A, respektive za 250 Kč do sektoru B. 

>>> VSTUPENKY ZDE <<<

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY SLOVÁCKA
Pro příznivce našeho soupeře je tradičně vymezený sektor D. Vstupenky jsou dostupné v online předprodeji za 200 Kč. Příští neděli budou poté v prodeji na pokladně za rovných 250 Kč.