Poslední Mistrovské hovory nad Ďolíčkem už ve středu

Přijďte si poslechnout jedinečné vzpomínky mistrů na jediný titul v historii klubu.

Poslední Mistrovské hovory nad Ďolíčkem už ve středu

Dva večery ve Vršovickém divadle MANA už mistrům z roku 1983 patřily, poslední nás brzy čeká. Do křesel pro hosty moderátora talkshow a novináře Tomáše Poláčka po Vladimíru Borovičkovi, Zdeňku Hruškovi, Radku Sňozíkovi, Přemyslu Bičovském, Josefu Zadinovi a Pavlu Chaloupkovi usednou Jaroslav Němec, Stanislav Levý a Antonín Panenka. První dva titul s Bohemkou získali, třetí titulovou jízdu sledovat z Vídně už jako hráč slavného Rapidu. Pravidelným hostem všech večerů je pamětník, novinář a autor knihy Mistři z Ďolíčku Petr Nečada.

Poslední večer se koná ve středu 10. května od 19:05. Vstupenky stojí 200 Kč v online předprodejiZDE. Na místě vstupenku zakoupíte také, ovšem už za 300 Kč.

BESEDA O ĎOLÍČKU
Před samotnou talkshow se od 17 hodin uskuteční v sále divadla také veřejná debata o aktuální situaci rekonstrukce Ďolíčku. Předseda Družstva fanoušků Bohemians Martin Kurka se účastní jednání nejen s magistrátem, ale se všemi zainteresovanými subjekty. Situaci popíše a dotazy zodpoví otevřeně a upřímně tak, jak ji v této chvíli vnímá a cítí. Pokud se chcete o stavu Ďolíčku dovědět co nejpřesnější informace, přijďte na tuto besedu.

Na besedu je vstup zdarma, talkshow bude přístupná pouze pro platící diváky.