Béčko doma s Admirou remizovalo

Ve vyrovnaném duelu poslal hosty do vedení Martinic, ale po pauze srovnal Matoušek.

Béčko doma s Admirou remizovalo

V dalším domácím utkání se B tým utkal s Admirou, čtvrtým týmem třetiligové tabulky. V sestavě Bohemians se objevili také hráči A týmu, kteří absentovali ve Vršovickém derby. V záloze tak operoval Beran pod útočníkem Puškáčem a na pravé straně Matoušek. Lépe vstoupili do zápasu Bohemians, kteří v úvodu hýřili aktivitou. Právě oni si vytvořili také první příležitost. Beran z pravé strany lehkým centrem posadil míč na hlavu Zemanovi, ale křídelník Bohemians zakončil nad branku.

Poté už hosté hru vyrovnali, ale Koubu v brance výrazně neohrozili. Střelecké štěstí z dvaceti metrů zkoušel Čácha, avšak jeho rána letěla mimo tři tyče. Na druhé straně se s míčem vydal dopředu Matoušek a navedl si ho až k pokutovému území, rozhodl se vypálit levačkou, ovšem přesný nebyl. Obrovská šance se naskytla Klokanům po úvodní půlhodině. Panc uprostřed hřiště napadal hostující rozehrávku a získal balon pro Puškáče, který jemným obloučkem vyslal dopředu sprintujícího Matouška. Rychlík se sedmnáctkou na zádech se pustil s míčem do šestnáctky a už byl sám před Kellerem. Svůj únik řešil střelou k pravé tyči, jenže bohužel o malý kousek branku netrefil.

Neproměněná šance mrzela záhy Klokany dvojnásobně, protože Admira zahrávala standardní situaci. Centr dokázal vyboxovat Kouba, následnou ránu Jandovského zablokoval Farkaš. Tím ještě nebezpeční neskončilo, protože před branku letěl další centr. Puškáč ho odhlavičkoval, ale pouze k Douděrovi, jehož pokus o střelu nebyl povedený, ovšem míč skončil u Martinice, který nezakončil sice nijak prudce, ovšem se štěstím procedil míč do sítě. Do kabin šli s těsným náskokem hosté z Kobylis. 

Bohemka se dočkala srovnání na začátku druhého poločasu. Farkaš si narazil míč s Dostálem a pasem za defenzivní linii vyslal do úniku Matouška, který se vyhnul vybíhajícímu brankáři Admiry a střelou do odkryté branky srovnal stav utkání.

O chvilku později se hosté prodrali před brankou do příležitosti. Vrácený míč se pokoušel do branky dostat Čácha, nezakončil sice důrazně, ovšem přesto dokázal branku ohrozit, naštěstí mířila jeho střela do pravé tyče. Na druhé straně pronikal podél brankové čáry Nekvasil, jeho nabídka však proletěla malým vápnem bez zásahu spoluhráčů. Hlavy v dlaních měli příznivci Bohemians vzápětí. Damašek unikal s balonem po pravé straně a odcentroval na Zemana. Nejlepší střelec Bohemky se pověsil do vzduchu a tlačil míč hlavou k tyči, jenže k jeho smůle trefil na malém vápně probíhajícího Müllera. Do střelecké pozice se pak dostal ještě hostující útočník Zahálka, levačkou ale branku Kouby přestřelil.

Zelenobílí vrhli síly do útoku a snažili se utkání zvrátit na vlastní stranu, ale z vyrovnaného utkání nakonec získali pouze bod za remízu.