#NADRESU

Spoj své jméno s Bohemkou jako nikdy předtím a dostaň ho na hráčský dres.

#NADRESU

Bohemka přináší svým fanouškům před nadcházející sezonou unikátní a originální možnost, jak se se svým klubem ztotožnit ještě více. Čísla na dresech hráčů totiž ponesou jména všech fanoušků, kteří se do projektu zapojí. Klub nabízí tuto možnost ve dvou variantách. Vaše jméno může být v náhodně vybraném čísle na jednom dresu, ale také na všech dresech bez rozdílu. Záleží pouze na vás.

S tímto nápadem přišel bývalý hráč a současný obchodní manažer Bohemians Daniel Krch: "Inspiroval jsem se ve světě, podobný projekt jsem zaznamenal ve Španělsku, kde ale klub nabízel možnost umístit do čísla miniaturní fotografii fanouška. Připravil jsem společně s lidmi v klubu projekt tak, aby vyhovoval možnostem a podmínkám v naší lize."

Jméno v jednom čísle dresu, jehož nositele si ale nemůžete předem vybrat, bude fanouška stát 999 Kč na sezonu. Za částku 9.999 Kč pak klub umístí jméno do čísel na všech dresech. Objednávky ale kvůli následné přípravě dresů na start nové sezony přijímáme pouze po omezenou dobu. Projekt odstartoval ve čtvrtek 11. května 2023 a poběží do 25. června 2023. Později již nebude možné se do něj pro nejbližší sezonu zapojit.

Objednat své jméno na dresu si můžete přímo ve fanshopu, kde obsluze vyplníte jednoduchý formulář nebo přes e-shop. u online objednávek napište požadované jméno do poznámky k objednávce na stránce DODACÍ ÚDAJE A PLATBA, kde budete vyplňovat svou adresu. Online objednávky lze zaplatit pouze kartou předem. Do čísel lze vepsat jednoslovné jméno fyzické osoby o maximální délce 15 znaků bez mezer, emotikonů a jiných speciálních znaků. V případě nevhodného znění jmenovky budete individuálně kontaktováni.

OBJEDNAT MŮŽETE ZDE

"Když jsem v Bohemce hrál, cítil jsem sepjetí klubu s fanoušky na úplně jiné úrovni, než v ostatních týmech. Potom při studiu na vysoké škole jsem zároveň hledal možnosti, jak tohle spojení ještě více prohloubit tak, aby přispělo do rozpočtu a zároveň fanoušek dostal něco za odměnu. Tahle varianta je zajímavá a v českém fotbalovém prostředí originální,"
doplnil Daniel Krch, který je zároveň patronem tohoto projektu.

Projekt #NADRESU se týká domácích i rezervních dresů pro FORTUNA:LIGU pro sezonu 2023/2024. Souhrn informací o projektu najdete včetně kompletních obchodních podmínek také ZDE.

Bohemka TV