Vstupenky na Spartu

Zajistěte si své místo na derby v online předprodeji.

Vstupenky na Spartu

Po Vršovickém derby v Edenu se chystají Klokani na další venkovní derby s druhým pražským "S". Zápas na Letné proti Spartě začne v sobotu 20. května v 15 hodin. Dnes dopoledne domácí klub oznámil vyprodano, do sektoru Bohemians jsou však vstupenky k dispozici. Koupit si je můžete online za 490 Kč, ve čtvrtek v poledne se cena zvýší ještě o 60 Kč.

Vstupenky do sektoru hostujících vlajkonošů prodává Sparta online přes portál Enigoo ZDE za zmíněných 490 Kč. Tato cenová vlna platí do čtvrtečních 12 hodin, následně se zvýší na 550 Kč za jednu vstupenku. Pro Bohemians jsou určené sektory F20 a F21. Děti do 110 cm výšky mají vstup zdarma bez nároku na sedadlo. Vozíčkáři musí v případě zájmu o návštěvu utkání kontaktovat přímo domácí klub na e-mailu smetanova@sparta.cz.

V den zápasu budou pokladny na Letné zavřené. Jedinou možností je online nákup vstupenek předem. Podle informací od našeho SLO plánuje Sparta zastavit prodej vstupenek i online v čase výkopu utkání. Existuje tedy riziko, že po příchodu ke stadionu o pár minut později už nepořídíte vstupenku ani online a na utkání se nedostanete. Proto vyzýváme všechny fanoušky, aby si vstupenku koupili nyní, kdy navíc ušetří.

POCHOD FANOUŠKŮ

Zelenobílý tábor opět vyráží společně pochodem. Sraz je na Náměstí Míru ve 13:15, o čtvrt hodiny později se pochod vydá metrem do zastávky Hradčanská a odtud pěšky na stadion. Pro aktuální informace doporučujeme všem sledovat facebookový profil Green White Fanatics a twitterový účet SLO Bohemians.

Informace o úterním výjezdu do Plzně přineseme později, až nám domácí klub poskytne odkaz na nákup vstupenek.

#BOHEMKADOTOHO