Ďolíček Fest 2023 už za týden

Přijďte si užít hudební festival v srdci Vršovic.

Ďolíček Fest 2023 už za týden

Fotbalová FORTUNA:LIGA už svůj program uzavřela, v Ďolíčku ovšem aktivita nekončí. Přesně za týden se brány vršovického domova Bohemians otevřou široké veřejnosti při příležitosti již druhého hudebního festivalu Ďolíček Fest. Letošní ročník má podtitul Mighty Sounds Warm-Up a právě pořadatelem tradičního festivalu jsme letos spojili síly. Ďolíček Fest 2023 začíná v úterý 6. června v 16 hodin.

Těšit se můžete na známá jména hudební scény, headlinerem celého festivalu jsou Fast Food Orchestra. Přijďte si užít příjemný večer na Náměstíčko do Ďolíčku v předvečer pražského finále Evropské konferenční ligy UEFA. Vstupenky jsou rozděleny do čtyř cenových kategorií jejichž cena s prodanými kusy stoupá.

VSTUPNÉ

250 Kč - cena pro prvních 100 ks vstupenek
300 Kč - cena pro vstupenky s pořadovým číslem 101-300
350 Kč - cena pro všechny další vstupenky v předprodeji
400 Kč - cena na místě v den konání akce

Děti do 140 cm nebo 12 let a vozíčkáři se mohou festivalu zúčastnit zdarma.

>>> VSTUPENKY KOUPÍTE ZDE <<<

LINE UP

DJ Buqi – fanouškovská ikona, rude boy a legendární DJ hrající ska, reggae nebo rock´n´roll
Wyfe – Pražská black & white kapela hrající indie-rock. V roce 2021 vydávají svůj úspěšný debut Good Times.
https://linktr.ee/wearewyfe
The Silver Spoons – Mladá a energická indie-rocková kapela z Prahy, která se v roce 2019 stala objevem roku v anketě Žebřík a v roce 2022 vydala debutové album COME AND GET IT, se kterým prorazila i do velkých českých rádií.
https://www.thesilverspoons.cz/
Fast Food Orchestra – Nomádi tuzemských i zahraničních dálnic rozvážející reggae a ska. Poslední z diskografie devíti desek nese název Vezmu tě s sebou. Největší devizou kapely jsou však živá hraní, při kterých s oblibou vtahují diváky do děje.
http://www.fastfoodorchestra.cz/

Akce probíhá pod záštitou náměstka primátora hlavního města Prahy doc. Ing. arch. Petra Hlaváčka a s podporou Městské části Praha 10 a Hlavního města Praha. Partnery akce jsou pivovar Krušovice a PEPSI. Děkujeme za podporu!