Vyhrajte postupové triko podepsané kapitánem

Na dva z vás čeká podepsané triko a na jednoho dres s podpisy celého týmu.

Vyhrajte postupové triko podepsané kapitánem

Doskákali do Evropy. Právě tento slogan na tričkách hráčů podtrhl úspěšnou sezonu, na jejímž konci se Bohemians po 36 letech kvalifikovali do evropských pohárů. A vy nyní máte možnost jedno ze dvou takových triček vyhrát. Navíc podepsané kapitánem a legendou Bohemky Josefem Jindřiškem. Na třetího z vás pak čeká originální dres Puma s podpisy celé kabiny Klokanů.

Výherce triček i dresu vylosujeme ze všech fanoušků, kteří se od úterý 13. června od 10:00 do úterý 20. června do 10:00 zapojí do unikátního projektu #NADRESU. V nadcházející sezoně totiž budou hráči Bohemky v ligových utkáních nastupovat v originální sadě dresů, kdy v jednotlivých číslech na zádech budou napsaná jména všech zapojených fanoušků. Za 999 Kč bude vaše jméno na minimálně jednom náhodně vybraném čísle. Při štědřejším daru 9.999 Kč máte jistotu, že vaše jméno bude bez vyjímky na všech dresech pro FORTUNA:LIGU 2023/2024.

Dva výherce triček Doskákali do Evropy s podpisem kapitána vylosujeme ze všech objednávek v hodnotě 999 Kč. Dres podepsaný všemi hráči Bohemians vyhraje jeden z těch, kdo si objedná jméno na všech dresech za 9.999 Kč. Více o projektu #NADRESU si přečtěte ZDE nebo se podívejte na video pod článkem, kde celý projekt vysvětluje jeho patron Daniel Krch.

#BOHEMKADOTOHO

Bohemka TV