Klokani dnes dopoledne zahájili přípravu

Na prvním tréninku se představili nováčci i navrátilci z hostování.

Klokani dnes dopoledne zahájili přípravu

Včera absolvovali hráči Klokanů kondiční testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu. Dnes ráno se už sešli v Uhříněvsi, kde započali přípravu na nový ročník, který se letos nebude týkat pouze české nejvyšší soutěže a poháru. Třetí soutěží, do níž Zelenobílí zasáhnou, je Evropská konferenční liga. Její los je na programu už ve středu.

Kouč Jaroslav Veselý vítal na prvním tréninku všechny nové tváře. Se svými spoluhráči se tak poprvé společně pozdravili nejen Robert Hrubý s Matějem Hybšem, ale také navrátilci z hostování. Na prvním tréninku byli k dispozici Pavel Osmančík s Denisem Valou, kteří za sebou mají úspěšná angažmá ve druhé nejvyšší soutěži. Chyběl Jan Matoušek, který se zapojí po splnění reprezentačních povinností. Zdravotní stav zatím na hřiště nepustí obránce Ondřeje Petráka s Janem Vondrou a záložníka Vojtěcha Nováka.

Naopak pokračovat nebude Václav Drchal, kterému skončilo hostování. Stejně tak i Jan Morávek, jemuž skončila smlouva. Do přípravy se Zbrojovkou Brno se zapojil Michal Vrána. Další působení brankáře Martina Jedličky je předmětem dalších jednání.

Soupiska Bohemians na prvním tréninku:

Brankáři: Roman Valeš, Lukáš Soukup
Obránci: Jan Shejbal, Matěj Hybš, Adam Kadlec, Martin Dostál, Denis Vala, Daniel Köstl, Lukáš Hůlka, Antonín Křapka
Záložníci: Michal Beran, Martin Hála, Robert Hrubý, Adam Jánoš, Josef Jindřišek, Jan Kovařík
Útočníci: Ladislav Mužík, Tomáš Necid, Pavel Osmančík, Erik Prekop, David Puškáč