Fanshop se chystá na inventuru a dovolenou

Prodejna v Ďolíčku bude zavřená od 28. června do 10. července.

Fanshop se chystá na inventuru a dovolenou

Každoročně na konci školního roku přichází čas vystavit vysvědčení také skladovému hospodaření našeho fanshopu. Pravidelná inventura v prodejně letos proběhne od 28. do 30. června. Během inventury bude prodejna zavřená. V dalším týdnu od 3. do 7. července má fanshop třídenní dovolenou, na kterou navazují dva státní svátky. Prodejna se opět otevře v úterý 11. července v 10 hodin.

ODSTÁVKA E-SHOPU

Společně s inventurou bude mimo provoz také internetový prodej klokaních suvenýrů. Od středy 28. června do neděle 2. července nebude e-shop dostupný. Opět objednávat můžete od pondělí 3. července, expedice objednávek ale začne až po svátcích a následujícím víkendu, tedy v pondělí 10. července. Počítejte tedy s delší doručovací dobou v tomto období.

POSLEDNÍ ŠANCE BÝT #NADRESU
Už jen tři dny zbývají fanouškům, aby se zapojili do projektu #NADRESU, kdy budou hráči Bohemians nosit jména zapojených fanoušků vepsaná přímo v číslech na dresech. Možnost objednat končí už tuto neděli 25. června. A pozor, máme pro vás jednu novinku - tyto dresy budou Klokani nosit i v předkolech Evropské konferenční ligy UEFA! Objednat můžete ZDE. Vše o projektu najdete NA TÉTO STRÁNCE. Princip projektu vám vysvětlí jeho patron Daniel Krch v následujícím videu.

Bohemka TV