Bohemka se v sobotu utká s Chrudimí

O víkendu čeká Klokany první přípravný zápas.

Bohemka se v sobotu utká s Chrudimí

Úvodní týden tréninkových dávek mají Zelenobílí za sebou. O víkendu už se můžou všichni těšit na první přípravný duel, který bude odehrán právě v tréninkovém areálu Bohemians. V roli soupeře přijede druholigová Chrudim, která zažila relativně klidnou sezonu ve druhé lize a po konečném zúčtování skončila na desátém místě tabulky se sedmibodovým náskokem na sestupové pozice. Po sedmi brankách nastříleli Filip Firbacher s Janem Záviškou, o tři méně pak Petr Juliš. V kádru Chrudimi nalezneme vyjmou Jana Závišky i dalšího hráče, jenž se v minulosti ukázal u Botiče. Je jím obránce Dominik Hašek, jemuž se v uplynulé sezoně podařilo dvakrát skórovat.

Bohemians zahájili přípravu
Bohemians zahájili přípravu
Bohemka se s Chrudmí v rámci letní přípravy utkala v srpnu 2020. Tehdy na sebe oba týmy narazily v Ďolíčku, kde zvítězili Klokani (4:0). Hattrickem se blýskl Puškáč a Hronek ve druhé půli dal výsledku konečnou podobu. V dresu soupeře vyběhl i Ladislav Mužík. Na poslední vzájemný duel došlo o rok později na stadionu v Chrudimi, a to v rámci přípravného duelu během reprezentační přestávky. Bohemka byla v utkání úspěšná a vyhrála po dvou gólech Ugwa a jednom Keity (3:0). V obou zápasech vedl Chrudim trenér Jaroslav Veselý, současný šéf lavičky Bohemians. 

Utkání s Chrudimí se odehraje v Uhříněvsi od sobotních 11 hodin. Hlavním rozhodčím bude Michael Kvítek, jemuž budou asistovat Alexandr Černoevič s Nikolou Šafránkovou. Vstup na utkání je zdarma. Utkání můžete sledovat i z domova. Stream naleznete pod tímto článkem.