Bohemka dnes odjela na soustředění do Slovinska

S výpravou odjel také nový brankář Michal Reichl.

Bohemka dnes odjela na soustředění do Slovinska

Dnes ráno se sešli fotbalisté Bohemians v Ďolíčku, odkud po sedmé hodině vyrazili směr vlaková stanice Praha-Vršovice. Po krátkém přesunu na hlavní nádraží vyrazili po kolejích do rakouského Grazu, česky známého jako Štýrský Hradec. Zde už na ně čekal klubový autobus s obvyklým šoférem Dušanem, se kterým pokračovali přes rakousko-slovinské hranice až do města Ptuj, které leží pár kilometrů jihovýchodně za Mariborem.

Před hlavním vchodem do hotelu Grand Hotel Primus, kde bude výprava ubytována, zaparkoval zelenobílý bus chvilku po půl šesté v podvečer. Hráči s realizačním týmem vyložili zavazadla a ubytovali se, následovala společná večeře. Po večeři si vzal hlavní slovo trenér Jaroslav Veselý, který hráčům nastínil program a důrazně je vyzval k maximálně profesionálnímu chování ve volném čase.

Po večeři se hráči vydali každý po svém. Někdo zamířil na pokoj, jiní vyšli před hotelovou recepci zatelefonovat svým blízkým. Dnes večer mají Klokani volný program, aby se seznámili s prostředím hotelu, kde se budou do příštího čtvrtka chystat na důležitý start nové sezony, ve které po 36 letech nastoupí v mezinárodní klubové soutěži UEFA, konkrétně v Konferenční lize.

Na Slovinském kempu si Bohemians zahrají také tři přípravná utkání, první již zítra v 17:30 proti maďarskému soupeři. Karty s detaily ke všem utkáním najdete pod tímto článkem. Celkem vzal trenérský štáb s sebou 26 hráčů včetně tří brankářů.

Novou tváří je brankář Michal Reichl, jehož příchod jsme na sociálních sítích oznámili včera večer. Třicetiletý gólman dostal od Hradce Králové povolení k přípravě s Bohemkou. Forma jeho přesunu do Ďolíčku je předmětem jednání mezi oběma kluby.

SOUPISKA NA SOUSTŘEDĚNÍ
Brankáři: Michal Reichl, Lukáš Soukup, Roman Valeš
Obránci: Martin Dostál, Lukáš Hůlka, Matěj Hybš, Adam Kadlec, Daniel Köstl, Antonín Křapka, Ondřej Petrák, Jan Shejbal, Denis Vala, Jan Vondra
Záložníci: Michal Beran, Martin Hála, Robert Hrubý, Adam Jánoš, Josef Jindřišek, Jan Kovařík, Jan Matoušek
Útočníci: Matyáš Kozák, Ladislav Mužík, Tomáš Necid, Pavel Osmančík, David Puškáč, Erik Prekop

Realizační tým a zbytek výpravy: Jaroslav Veselý (hlavní trenér), David Bartek (asistent), Ivan Hašek (asistent), Miroslav Miller (trenér brankářů), Rudolf Rondzik (kondiční trenér), Jan Strýhal (vedoucí mužstva), Jan Češka (lékař), Michal Fiala (fyzioterapeut), Ondřej Stoupa (fyzioterapeut), Michal Hruška (masér), Radek Balog (kustod), Miroslav Držmíšek (sportovní ředitel), Petr Koukal (ředitel komunikace) a Dušan Janeka (řidič autobusu).

#BOHEMKADOTOHO