Prodej vstupenek na venkovní zápas v Bodo

Všechny fanoušky vyzýváme k nákupu lístků výhradně do sektoru hostů.

Prodej vstupenek na venkovní zápas v Bodo

Ve čtvrtek 27. července se splní sen mnoha fanoušků Bohemians. Klokani se po 36 letech vrátí na evropskou fotbalovou mapu zápasem Konferenční ligy v Norsku proti domácímu FK Bodo/Glimt. Netrpělivé čekání na informace ohledně prodeje vstupenek je u konce. Norský klub nám dnes potvrdil pravidla a podmínky. Předprodej startuje ve čtvrtek 29. června ve 12:00.

Celý předprodej vstupenek do sektoru Bohemians poběží online přímo na stránkách domácího klubu. Pro fanoušky Klokanů je na stadionu Aspmyra vyčleněn nekrytý sektor C. Pro nákup vstupenek stačí kliknout na obrázek níže, ten vás přesměruje přímo do předprodeje. K nákupu do zmíněného sektoru je potřeba zadat heslo bohemians1905.

Cena jedné vstupenky je 200 NOK, což je 400 Kč a v jednom nákupu lze pořídit až 5 kusů. Pokud jich potřebujete více, není to problém, ovšem je třeba nákup rozdělit do více transakcí. Například při potřebě 8 vstupenek musíte zakoupit nejprve 5 a poté další 3. Kapacita sektoru je 404 míst, ovšem v případě potřeby nám domácí klub slíbil uvolnit další. Všechny fanoušky vyzýváme, aby kupovali vstupenky výhradně do sektoru hostů a netříštili síly v ostatních sektorech!

Po kliknutí na banner níže se vám otevře stránka pro nákup vstupenek v norštině. V pravém horním rohu lze kliknout na nápis NO/NB a v kolonce 'Language' zvolit 'english' pro přepnutí do angličtiny či jiného nabízeného jazyku.

#BOHEMKADOTOHO

Foto: Kent Even Grundstad