B tým v minulém týdnu zahájil letní přípravu

Klokani se chystají na nový soutěžní ročník třetí ligy. 

B tým v minulém týdnu zahájil letní přípravu

Na začátku července skončilo období posezónního volna také hráčům B týmu. Rezerva Klokanů zahájila letní přípravu na novou sezonu již minulé pondělí v Uhříněvsi, kde absolvovala její úvodní týden. V sobotu svěřenci trenéra Dalibora Slezáka využili místo hrací plochy prostředí Krčského lesa a v pondělí už se přesunuli do Nehvizd. V tamním areálu stráví celý týden, během kterého je čekají i úvodní dva přípravné zápasy.

V týmu už nepokračuje několik hráčů, kteří byli součástí týmu z úspěšné sezony 2022/2023. Jmenovitě jde o Davida Havránka, Matyáše Kořénka, Marka Koubu, Pavla Stupku, Shakeda Wexlera a Vladimíra Zemana. Poslední uvedený však neodešel z Ďolíčku natrvalo, neboť po podpisu profesionální smlouvy zamířil na hostování do Táborska. S týmem v tuto chvíli není obránce Filip Dostál, jenž je na zkoušce v kádru druholigové Vlašimi. Chybí také Jan Koutský, jehož prozatím nepustí do tréninku zranění. 

B tým se připravoval na nový ročník v Krčském lese
B tým se připravoval na nový ročník v Krčském lese
Naopak na prvním tréninku vítal trenér Dalibor Slezák nové tváře, a to mladíky příchozí z kategorie U19. Ke třetiligovému B týmu se připojili Tomáš Bělaška, Martin Doležal, Tomáš Liška, Josef Petrouš, Antonín Pluhař, Denis Pomahač, Matěj Skořepa. Dnes se ještě připojil Zikmund Bárta, který hostoval na jaře v týmu Brandýsa nad Labem. Osmou posilou z mládeže bude ještě Rajmund Ketner. V tréninkovém procesu s B týmem jsou i Stefan Vilotić s Tomášem Balogem a gólmanem Ondřejem Kalhousem.

Už ve středu odehrají Bohemians úvodní přípravné utkání proti B týmu Teplic. Dále se v rámci letní přípravy ještě utkají s třetiligovými celky Baníkem Most, Živanicemi, Mladou Boleslaví B a Velvary. Jediným týmem, který není ze třetí ligy, je přeborové Tempo Praha.

Soupiska B týmu Bohemians na startu letní přípravy:
Brankáři: Ondřej Kalhous, Nikita Pchelovodov
Obránci: David Bartek, Ondřej Damašek, Martin Doležal, Radek Janovský, Matěj Kadlec, Radek Lehovec, Josef Petrouš, David Těšínský, Stefan Vilotić
Záložníci: Zikmund Bárta, Tomáš Bělaška, Darek Farkaš, Rajmund Ketner, Jan Koutský, David Nekvasil, Vojtěch Panc, Antonín Pluhař, Denis Pomahač, Matěj Skořepa 
Útočníci: Tomáš Balog, Tomáš Liška, Lukáš Marhoul, Jakub Müller