Předprodej vstupenek na Konferenční ligu

Přečtěte si informace o prodeji vstupenek na pražskou odvetu s Bodo.

Předprodej vstupenek na Konferenční ligu

Na konci tohoto měsíce rozehraje Bohemka dvojzápas druhého předkola Evropské konferenční ligy UEFA na půdě norského FK Bodo/Glimt. Odveta je na programu v Praze první srpnový čtvrtek večer. Hrát se bude na stadionu Sparty na Letné. V tomto článku přinášíme podrobnější informace o vstupenkách na domácí zápas. Předprodej začíná v úterý 18. července v 10:00 pro permanentkáře. Vše důležité o předprodeji najdete v následujících otázkách a odpovědích.

KDY JE PŘEDNOSTNÍ NÁKUP PRO PERMANENTKÁŘE?
Držitelé permanentek do Ďolíčku na nadcházející sezonu FORTUNA:LIGY 2023/2024 získají předkupní právo od úterý 18. července od 10:00 do pátku 21. července do 7:59.

KOLIK VSTUPENEK MŮŽU KOUPIT NA JEDNU PERMANENTKU?
Na každou permanentku lze zakoupit maximálně 4 vstupenky. Jednu zlevněnou na permanentku a tři další za plnou cenu.

KOLIK VSTUPENKA STOJÍ NORMÁLNĚ A JAKOU MAJÍ PERMANENTKÁŘI SLEVU?
Na protilehlou tribunu 799 Kč, do rohů a sektorů za brankami 599 Kč. Permanentkáři mají 100 Kč slevu na 699 Kč a 499 Kč. Každá permanentka znamená slevu na jednu vstupenku.

CO KDYŽ CHCE NĚKOLIK PERMANENTKÁŘŮ SEDĚT POHROMADĚ?
Pokud máte více permanentek a chcete sedět pohromadě, můžete v jednom nákupu uplatnit slevu pro permanentkáře na více míst. Stačí znát čísla a ověřovací údaje.
Modelový příklad: Karel, Petr, Milan a Tomáš mají každý svou permanentku a chtějí jít na utkání společně. Dohromady mohou tedy koupit 16 vstupenek a uplatnit 4 slevy. Pokud chtějí sedět pohromadě, může Karel objednat 4 vstupenky a pomocí kódů z permanentek Petra, Milana a Tomáše získat slevu na celkem čtyři místa. Petr, Milan i Tomáš mohou následně na svou permanentku koupit také 4 další vstupenky, ovšem už bez slevy, kterou uplatnili v Karlově nákupu.

JAK UPLATNIT SLEVU PRO PERMANENTKÁŘE?
Prodejní systém po vás bude vyžadovat číslo permanentky a ověřovací údaj pro vstup k nákupu po dobu přednostního práva. Po celou dobu prodeje (uzavřený i volný) pak můžete využívat slevy, které si zvolíte u každého vybraného místa jednotlivě. Seznam vybraných míst uvidíte v levé části monitoru. Kliknutím na symbol šipky vedle cenového údaje se vám otevře nabídka slev (děti, senioři, ZTP) a také možnost odemknout slevu pro permanentkáře. Sem se opět zapisuje číslo permanentky a ověřovací údaj. Tyto údaje napište vždy za sebe bez mezery. Na plastové kartě najdete potřebné údaje na zadní straně, v mobilní verzi stačí rozkliknout detail elektronické permanentky (tzv. PKPASS).Na jednu permanentku platí sleva 100 Kč na jednu vstupenku.
Příklad: Číslo permanentky je 1234567890 a ověřovací údaj ABCD, do systému se zapisuje ve formátu 1234567890ABCD.

KDYŽ SI KOUPÍM PERMANENTKU, MÁM PŘEDNOSTNÍ PRÁVO OBRATEM?
Ne, tady dávejte pozor! Se startem předprodeje budou v systému všechny kódy permanentek zakoupených do neděle 16. července 2023. Později zakoupené permanentky budou pro nákup a slevu aktivní nejpozději ve 12:00 pracovního dne následujícího po dni nákupu. Pokud koupíte permanentku například v úterý ráno, kód bude pro nákup vstupenek aktivní nejpozději ve středu ve 12:00. Jedná se o technickou záležitost, kdy databáze vydaných a platných kódů bude aktualizována vždy dopoledne v pracovní dny.

DO KDY MUSÍM KOUPIT PERMANENTKU, ABY PLATILA HNED NA STARTU PRODEJE?
Online do neděle 16. července do půlnoci. Fyzicky v Ďolíčku ji lze koupit ve fanshopu ve čtvrtek a v pátek. Při sobotním utkání s Jihlavou (15. července) bude prodej permanentek probíhat ve stánku na Náměstíčku od 16:30 do 20:00. To bude poslední možnost, jak si fyzicky koupit permanentku s tím, aby kód byl platný online od začátku přednostního prodeje.

KDY ZAČÍNÁ VOLNÝ PRODEJ?
Prodej vstupenek pro všechny fanoušky bez permanentky startuje v pátek 21. července v 8:00. Ve volném prodeji půjde zakoupit v jednom nákupu maximálně 8 vstupenek.

KDE BUDE PRODEJ PROBÍHAT?
Online prodej poběží v síti Enigoo. Link zveřejníme na webu i sociálních sítích před zahájením předprodeje. Fyzický prodej vstupenek bude probíhat také v Ďolíčku, ovšem ne ve fanshopu, ale v press centru pod tribunou. Vzhledem k tomu, že vstupenky budou dostupné přes internet, nebude fyzický prodej v Ďolíčku probíhat každý den. Doporučujeme fanouškům v maximální míře využít online prodej.

V JAKÝCH ČASECH PŮJDE KOUPIT VSTUPENKY V ĎOLÍČKU?
Kromě neděle 30. července bude prodej vstupenek probíhat v press centru v tyto dny a časy:
ÚT 18.07. 10:00-19:00*
ST 19.07. 08:00-15:00*
PÁ 21.07. 08:00-15:00
PO 24.07. 10:00-19:00
PÁ 28 07. 10:00-19:00
NE 30.07. 14:00-17:30 (během utkání s Teplicemi, prodej na Náměstíčku)
ÚT 01.08. 08:00-15:00
ST 02.08. 10:00-19:00
* Přednostní prodej pouze pro permanentkáře.

PŮJDOU VSTUPENKY KOUPIT BĚHEM DOMÁCÍHO UTKÁNÍ S TEPLICEMI?
Pokud nebude vyprodáno, tak určitě ano. Během prvoligového utkání ovšem nebude prodej z kapacitních důvodů ve fanshopu. Prodejní místa budou vytvořena na Náměstíčku.

KOUPÍM VSTUPENKU V DEN UTKÁNÍ NA LETNÉ?
Pokladny stadionu v den zápasu otevírat neplánujeme, celý prodej poběží online. I při příchodu ke stadionu tak půjde snadno zakoupit online vstupenku, která vám obratem přijde do e-mailu a můžete vstoupit na stadion. Platí do vyprodání kapacity.

PLATÍ SLEVY JAKO NA LIGU?
Ano, kromě slevy 100 Kč pro permanentkáře můžete uplatnit běžné slevy 50 % pro děti do 150 cm výšky a osoby starší 70 let. Stejně tak platí sleva 50 % pro držitele průkazů ZTP a ZTP/P. V předprodeji lze slevu libovolně zvolit a slevy nelze kombinovat. Slevy platí pouze na standardní vstupenky, na VIP vstupenky se nevztahují. Nárok na slevu bude kontrolován při vstupu na stadion. V případě nesplnění tohoto nároku ale bude vstup na utkání odepřen bez nároku na vrácení vstupného.

JAK JE TO S VOZÍČKÁŘI?
Pro vozíčkáře je na stadionu vyčleněné speciální místo a je nutné o něj požádat e-mailem na ticketing@bohemians1905.cz.

BUDOU V NABÍCE TAKÉ VIP VSTUPENKY?
Ano, omezenou kapacitu VIP vstupenek nabízíme ve dvou variantách. Do VIP stanu za 2.200 Kč a do VIP restaurace za 5.500 Kč. Objednávky VIP vstupenek řešte individuálním požadavkem na ticketing@bohemians1905.cz.

JAKÝ JE ROZDÍL MEZI VIP STAN A VIP RESTAURACE?

V obou variantách máte bohatý bufet a vybrané alkoholické i nealkoholické nápoje a místo na hlavní tribuně. Ve VIP restauraci je navíc vícechodové menu a z restaurace je přímý výhled na hrací plochu. Z VIP stanu na hrací plochu není vidět.

KDE BUDE NA LETNÉ KOTEL BOHEMIANS?

Kotel domácích bude v horních sektorech za brankou v jižní části stadionu blíže u třídy Milady Horákové. Zejména v sektorech C20, C21 a A27. Zde se budou nacházet také speaker a bubny.

KAM SE MOHU OBRÁTIT, KDYŽ BUDU MÍT POTÍŽE S NÁKUPEM?
Enigoo je připravené fanouškům pomoci na e-mailu podpora@enigoo.cz nebo na telefonu +420 461 049 232.

#BOHEMKADOTOHO