Letní přípravu zakončí Bohemka doma v Ďolíčku

Poslední soupeřem před startem ligy bude druholigová Jihlava.

Letní přípravu zakončí Bohemka doma v Ďolíčku

Letní přípravné období se blíží ke svému konci a mistrovské soutěže už za pár dní zase začnou. Před námi je však ještě poslední víkend, kdy čekají fotbalové týmy z profesionálních soutěží závěrečné přípravné zápasy. Bohemka po návratu ze soustředění zvítězila v Ďolíčku nad Košicemi a ve svém domácím prostředí odehraje i zmiňovaný poslední duel v přípravě. V parném vedru k souboji přijede druholigová Jihlava, která v posledním kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY vyválčila záchranu účasti v ní i pro ročník 2023/2024. Od svého obrázku ze soutěže se Vysočina odlišila v přípravě. Vyšlápla si totiž na Spartu (2:1) i Liberec (2:0). Dále porazila i druholigovou Olomouc B (3:2) a Chrudim (4:0).

Tým kouče Davida Oulehly posílil plzeňský mladík Adam Pešek, který působil v třetiligovém B týmu Západočechů. Od léta se stal hráčem Jihlavy. Nováčky jsou i dva obránci. Na testech uspěl turecký stoper Emir Tombull a další posilou do obrany je osmnáctiletý Martin Sládek. Nejlepším střelcem v přípravě je devatenáctiletý záložník Lukáš Fila. Jednou se trefil proti Olomouci B, Spartě i Liberci. Dvakrát se gólově prosadil proti Chrudimi. 

Utkání proti Jihlavě má úvodní výkop stanovený na sobotních 17:30 hodin. Vstupenky budou v prodeji na pokladně u hlavního vchodu za 100 Kč. Otevřen bude opět "pouze" hlavní vchod, ale uvnitř stadionu budete moci projít i do kotle. Na Náměstíčku tentokrát naleznete také stánek, kde si budete moci zakoupit permanentku na novou sezonu. V příštím týdnu startuje předprodej vstupenek na domácí duel s Bodo, a to právě pro jejich majitele. Pokud se nedostanete do Ďolíčku, můžete utkání sledovat prostřednictvím streamu.