Prodej vstupenek na FK Bodo/Glimt pro permanentkáře

Od úterý mají přednostní právo permanentky zakoupené do neděle 16. července.

Prodej vstupenek na FK Bodo/Glimt pro permanentkáře

Jak už jsme informovali ve čtvrtečním článku na webu, v úterý 18. července v 10:00 startuje předprodej vstupenek na domácí odvetu Konferenční ligy pro permanentkáře. Od začátku předprodeje budou platné kódy permanentek zakoupených do neděle 16. července. Permanentky zakoupené od pondělí 17. července budou platné později podle jednoduchého pravidla.

KDE KOUPIT PERMANENTKU JEŠTĚ DO NEDĚLE
V sobotu 15. července máte poslední šanci, jak si koupit permanentku před začátkem předprodeje vstupenek přímo v Ďolíčku. Během odpoledního přípravného utkání s Jihlavou bude permanentky prodávat stánek na Náměstíčku v čase od 16:30 do 20:00. Druhou možností je zakoupení online přes Ticketportal do nedělní půlnoci. Odkaz najdete na konci tohoto článku.

PLATNOST POZDĚJI KOUPENÝCH PERMANENTEK
Pokud si koupíte permanentku až od pondělí 17. července, nebude platná pro nákup vstupenek na Konferenční ligu okamžitě, ale následující pracovní den nejpozději ve 12:00. Důvod je jednoduchý. Číselné údaje z permanentek slouží zároveň jako kódy pro přednostní nákup a slevu ze vstupného a jsou v systému aktualizovány jednou denně v dopoledních hodinách pracovních dnů.

Příklady:
• Permanentky zakoupené v pondělí 17. července > aktualizace v úterý dopoledne > platné online pro nákup vstupenek od úterních 12:00 nejpozději.
• Permanentky zakoupené v úterý 18. července > aktualizace ve středu dopoledne > platné online pro nákup vstupenek od středečních 12:00 nejpozději.
• Permanentky zakoupené v pátek 21. července > aktualizace v pondělí dopoledne > platné online pro nákup vstupenek od pondělních 12:00 nejpozději.

PRODEJ VSTUPENEK V ĎOLÍČKU
V Ďolíčku však půjde koupit vstupenky na nové permanentky i dříve. Ať už ji koupíte online jako PKPASS či fyzicky ve fanshopu, po předložení u prodeje vstupenek na stadionu už bude platná. Obsluha dokáže číslo permanentky aktivovat ručně a následně její použití zanese do systému při nákupu. Tím bude uplatněna sleva a přednostní právo nákupu a číslo permanentky již bude pro další nákup evidováno jako použité.

Omezení platnosti se tak týká pouze online prodeje vstupenek, nikoliv fyzického prodeje v Ďolíčku. Přesto neváhejte a pořiďte si permanentku do neděle dle návodu výše. Volný prodej vstupenek na Konferenční ligu začíná v pátek 21. července v 8:00.


#BOHEMKADOTOHO