Vstupenky na utkání v Pardubicích

Klokani zahájí FORTUNA:LIGU ve východních Čechách 22. července.

Vstupenky na utkání v Pardubicích

Už za týden v sobotu začne pro Bohemians nový ročník první ligy. Červnový los nám určil v prvním kole cestu na stadion soupeře. Klokani se podívají na nový pardubický letní stadion, který nese oficiální název CFIG Arena. Stánek, během jehož výstavby využili Východočeši azylu v Ďolíčku, navštíví Bohemians vůbec poprvé od jeho otevření po rekonstrukci.

Utkání 1. kola FORTUNA:LIGY mezi Pardubicemi a Bohemkou má výkop v sobotu 22. července v 15:00. Pro naše fanoušky jsou určené sektory D1 a D2. Vstupenka do těchto sektorů bude stát 290 Kč v předprodeji a 340 Kč v den utkání. Celý prodej pro fanoušky Bohemians poběží pouze online, i v den zápasu. U vchodu do sektoru hostů bude viditelně umístěn QR kód, díky kterému budete přesměrováni přímo do prodejní aplikace.

Předprodej vstupenek do sektorů Bohemians začne v pondělí 17. července v 10 hodin ZDE. Do té doby běží přednostní prodej vstupenek pouze pro domácí registrované fanoušky. Pro fanoušky Bohemky se připravuje také vlak, kterým se společně na utkání do Pardubic bez problémů dostanou.

Všem fanouškům Klokanů doporučujeme sledovat oficiální twitterový účet našeho SLO, kde najdete aktuální nejen výjezdové informace v průběhu celé sezony. Účet na Twitteru najdete v TOMTO ODKAZU. V brzké době na webových stránkách vznikne sekce VÝJEZDOVÉ INFO, kde bude náš SLO Martin Kurka aktualizovat detaily k jednotlivým výjezdům a další zápasové informace.

Návštevní řád CFIG Arena je k nahlédnutí ZDE.

#BOHEMKADOTOHO