Vstupenky na Bohemku v prodeji online

Klokany čekají dva důležité zápasy v pěti dnech.

Vstupenky na Bohemku v prodeji online

Dnes v brzkých ranních hodinách dosedl Boeing 737-MAX 8 s Klokany na palubě na přistávací dráze Letiště Václava Havla v Praze. Bohemians se vrátili ze severské mise, kdy za polárním kruhem rozehráli dvojutkání Evropské konferenční ligy UEFA proti FK Bodo/Glimt. Příliš času na odpočinek však nemají, protože je čekají další dva mistrovské zápasy během pěti dnů.

Už tuto neděli 30. července se přeorientují zpět na FORTUNA:LIGU. Nejvyšší tuzemská soutěž se vrátí do Ďolíčku a do Vršovic přijedou Teplice. Ty v prvním kole letošní sezony porazily favorizovanou Viktorii Plzeň na vlastní půdě 1:0. Stejným výsledkem zvítězila Bohemka v Pardubicích. První domácí souboj uvidí fanoušci Klokanů od 15 hodin. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.

OBJEDNAT IHNED!
O čtyři dny později opět nastoupí Bohemians do vlaku jménem Konferenční liga. Ten se jim sice v prvním zápase rozjel rychleji, než by bylo vhod, ovšem ve fotbale jsme byli už mnohokrát svědky velkých i překvapivých obratů. Přestože norský mančaft si vytvořil velmi pohodlný náskok tří gólů, tenhle souboj je teprve v polovině. A i když Klokany čeká úkol z kategorie těch nejtěžších, určitě budou o svou naději bojovat do poslední možné chvíle. K tomu potřebují podporu fanoušků. V Norsku byli příznivci zelenobílých barev bez jediného procenta nadsázky fantastičtí. Věříme, že nás přijdete povzbudit i v "domácím" utkání na Letné, a ta bude vyprodaná. Aktuálně čísla vstupenek atakují hranici deseti tisíc. Koupit tu svou si můžete v síti Enigoo.


Přijďte podpořit Bohemku v lize i v evropském pohárovém klání. Bez ohledu na první výsledek ve čtvrtek nastane okamžik, na který generace Klokanů netrpělivě čekají. Všichni do Ďolíčku i na Letnou.

VYHLAŠUJME KLOKANIZACI
Mobilizace všech fanoušků Bohemians, kteří mohou dorazit na Letnou, je tady! Zvěte všechny Klokany, které znáte. Vezměte s sebou další fanoušky fotbalu, přiveďte na stadion své kamarády. Okamžik, na který Bohemians čekali 36 let, si zaslouží tu nejlepší atmosféru a nejvyšší možnou návštěvu. Bez ohledu na výsledek prvního zápasu. Chceme mít všechny naše příznivce na stadionu.

#BOHEMKADOTOHO