V prodeji jsou VIP vstupenky na Konferenční ligu

Užijte si utkání Bohemians včetně cateringu.

V prodeji jsou VIP vstupenky na Konferenční ligu

Zápas Bohemians v Evropské konferenční lize UEFA je něco, na co se těší tisíce fanoušků Klokanů. Pokud si chcete zážitek z utkání ještě vylepšit, nabízíme omezený počet VIP vstupenek, kde kromě návštěvy utkání máte v ceně i občerstvení a výhled z nejlepších míst na stadionu. VIP vstupenky nabízíme ve dvou kategoriích.

VIP STAN
Levnější forma VIP vstupenky, která stojí 2.200 Kč na osobu. K dispozici máte místo na hlavní tribuně, bohatý bufet a vybrané alko i nealko nápoje. Ze stanu jako takového není výhled na hrací plochu.

VIP RESTAURACE
Dražší forma VIP vstupenky, která stojí 5.500 Kč na osobu. Kromě skvělého místa na hlavní tribuně, bohatého bufetu a vybraných alko i nealko nápojů, obsahuje navíc vícechodové menu. Přímo z restaurace navíc krásně vidíte na dění na hřišti.

JAK OBJEDNAT?
VIP vstupenky se objednávají individuálně. Napište na ticketing@bohemians1905.cz a upřesněte, o jakou kategorii máte zájem. Nezapomeňte doplnit také počet objednávaných vstupenek. Kolegové z ticketingu s Vámi objednávku vyřeší a společně se uvidíme na Letné, kde budeme fandit Klokanům v souboji s norským FK Bodo/Glimt.

OBYČEJNÉ VSTUPENKY
V prodeji jsou stále také běžné vstupenky za 799 Kč a 599 Kč. Pro permanentkáře platí sleva 100 Kč. Pro získání slevy je třeba zadat kód permanentky při nákupu u výběru cenové kategorie. Běžné vstupenky koupíte online u Enigoo přímo po kliknutí ZDE.
MERCH K UTKÁNÍ
Ve fanshopu i na e-shopu si můžete k zápasu objednat také speciální produkty. Tričko, vlaječku nebo půlenou šálu se znaky obou klubů.

#BOHEMKADOTOHO