Média informace Bohemians vs. FK Bodo/Glimt

Vše důležité o akreditacích a režimu mediálních výstupů.

Média informace Bohemians vs. FK Bodo/Glimt

Následující informace jsou určené výhradně zástupcům médií - píšícím novinářům, rozhlasovým reportérům, reportážním TV stanicím a redakčním fotografům.

AKREDITACE

Uzávěrka žádostí o akreditace je v úterý 1. srpna 2023 ve 12:00. Žádosti zasílejte výhradně e-mailem na adresu petr.koukal@bohemians1905.cz. V žádosti uvádějte celá jména žádajících osob a formu požadované akreditace (press, TV, foto) včetně názvu redakce, pro kterou akreditaci požadujete. Rozhodnutí o akreditaci bude doručeno také 1. srpna 2023 na e-mailovou adresu, ze které byla žádost přijata. Na utkání platí pouze jednorázové klubové akreditace Bohemians. Novinářské průkazy či ligové akreditace od LFA nebudou akceptovány.

REŽIM MATCHDAY-1

Ve středu 2. srpna proběhnou v epet ARENĚ oficiální tréninky obou týmů s nimiž souvisí první oficiální mediální aktivity.

FK BODO/GLIMT
• Oficiální trénink 11:00-12:00 (11:00-11:15 otevřený pro média).
• Tisková konference: Formou rozhovorů v mix-zóně bezprostředně po tréninku.
• K dispozici bude trenér Kjetil Knutsen + jeden hráč.
• Vstup pro média umožněn na guest list* od 10:45 z ulice M. Horákové.

BOHEMIANS PRAHA 1905
• Oficiální trénink 18:00-19:00 (18:00-18:15 otevřený pro média).
• Tisková konference: V press centru v 16:15.
• K dispozici bude trenér Jaroslav Veselý + jeden hráč.
• Vstup pro média umožněn na guest list* od 16:00 z ulice M. Horákové.

*Všichni akreditovaní budou automaticky na guest listu pro mediální aktivity ve středu 2. srpna 2023.

REŽIM MATCHDAY

Utkání začíná ve čtvrtek 3. srpna v 19:05. Oficiálním TV vysílatelem zápasu je O2 TV Sport.

FLASH ROZHOVORY OFICIÁLNÍHO VYSÍLATELE
Jako první proběhnou flash rozhovory bezprostředně po skončení utkání přímo na hrací ploše. Těch se smí zúčastnit exkluzivně pouze oficiální vysílatelé a držitelé vysílacích práv pro Česko i zahraničí.

REPORTÁŽNÍ TV ŠTÁBY
Rozhovory s aktéry utkání pro reportéry ostatních TV stanic proběhnou bez zbytečného odkladu v mix-zóně na obvyklém místě u týmových šaten.

PÍŠÍCÍ NOVINÁŘI A ROZHLAS
Pro redaktory a rozhlasové reportéry proběhne standardní tisková konference v press centru jako při běžném utkání FORTUNA:LIGY.

PROSTORY PRO MÉDIA

Pro práci zástupců médií bude otevřené press centrum (tzv. velký press) během celého zápasu i po něm. Píšící novináři, TV štáby a rozhlasoví reportéři mají vyhrazená místa na novinářské lávce. Respektujte rezervace, které na utkání na některých místech budou vyznačené. Fotografové si mohou zvolit ze dvou prostorných fotopozic, které v průběhu zápasu není možné měnit. Změnit fotopozici lze pouze během poločasové přestávky. Detailní pokyny obdržíte společně s udělenou akreditací.

ENGLISH version attached below this article.