Vstupenky na Slovácko jsou v prodeji

Další domácí utkání hrají Bohemians příští neděli odpoledne. 

Vstupenky na Slovácko jsou v prodeji

Klokani se hned po nedělním utkání s Teplicemi začali chystat na čtvrteční odvetu s Bodo. Výsledkově se o víkendu Zelenobílým nezadařilo, a tak si budou chtít napravit reputaci v domácím prostředí při další příležitosti. Tu dostanou v polovině srpna, kdy do Ďolíčku přijede Slovácko. S ním svedli Bohemians v loňském ročníku během jarní části tři důležité bitvy. Do soutěže vstoupil tým z Uherského Hradiště výhrou nad Českými Budějovicemi (4:1) a remízou na hřišti ostravského Baníku (0:0). 

VSTUPENKY ZDE

PŘEDPRODEJ
Zápas se hraje v neděli 13. srpna od 15 hodin. Předprodej začíná dnes, první srpnový den, v 10 hodin. Zakoupit vstupenky si můžete přímo z pohodlí domova či kanceláře přes internet. Stačí kliknout na zelený banner nad tímto odstavcem. Pořídit si je možné také při návštěvě fanshopu v Ďolíčku, a to v jeho otevírací době. V předprodeji pořídíte vstupenku na hlavní tribunu za 300 Kč a do ostatních sektorů za 200 Kč. V den utkání poté neprodaná místa budou dostupná nejen na stránkách Ticketportalu, ale i fyzicky na pokladnách. Ovšem už za vyšší zápasovou cenu 350 Kč na hlavní tribunu a 250 Kč do sektorů B a C.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY SLOVÁCKA
Pro příznivce našeho soupeře je vyhrazený sektor D. Lístky si můžou fanoušci zakoupit s předstihem levněji za 200 Kč přes Ticketportal. Klikněte na banner výše v tomto článku a vyberte si sektor D. V den zápasu bude probíhat prodej na pokladně také za vyšší cenu 250 Kč. Pokladny u sektoru hostů otevírají hodinu před výkopem ve 14:00.