Užitečné informace pro návštěvníky utkání s Bodo

Přečtěte si o tom, co vás v epet ARENĚ čeká.

Užitečné informace pro návštěvníky utkání s Bodo

Bohemku dnes čeká velký den. A to jak hráče na hřišti, tak fanoušky na tribunách epet ARENY na Letné, kde se utkání hraje. V tomto článku pro vás shrnujeme základní důležité a užitečné informace. Prosíme o jeho přečtení a přeposlání těm, komu myslíte, že by se mohl hodit.

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD

Hraje se na stadionu Sparty, platí tedy návštěvní řád Sparty. Najdete ho na webu www.sparta.cz. Zejména upozorňujeme, že na utkání nebude umožněn vstup dětem do 2 let. Zároveň je zakázáno vnášet větší neskladné předměty jako kočárky, autosedačky apod.

PŘIJĎTE VČAS

Tahle výzva platí pro všechny fanoušky. Otevíráme už 90 minut před utkáním v 17:35. Hráči Klokanů jdou na rozcvičku v 18:20 a v tu dobu už chtějí slyšet podporu tribun. Včasným příchodem se vyvarujete situaci, kdy se na stadion kvůli frontě nedostanete včas.

VCHODY DO STADIONU

Pro vstup do stadionu využijte vchody, které máte na vstupence. Pokud tam máte např. vchod C/C1/D, vchodem A nepůjde vstoupit. Vchod B a sektory B (kotel Sparty) zůstávají pro dnešní utkání uzavřené.

INFOHLÍDKY U STADIONU

U epet ARENY a v jejím okolí budou infohlídky připravené pomoci fanouškům, poskytnout informace či navést ke správnému vchodu a sektoru. Nebojte se na ně obrátit. Stejně tak budou i uvnitř stadionu.

FANSHOP

Uvnitř epet ARENY budou dva stánky fanshopu Bohemians. Třetí najdete před stadionem na rohu ulic U Sparty a Milady Horákové poblíž kamenného fanshopu Sparty. Zaplatit půjde hotově i kartou. Objednávky z e-shopu dnes na Letné nepůjde vyzvednout, fanshopu bude mít k dispozici vybraný sortiment. Jeden stánek najdete na ochozu za sektorem A23 nad vchodem A a druhý na ochozu protilehlé tribuny tribuny pod sektorem D21/D22. Pod článkem jsou vyznačené na mapě stadionu.

SOUTĚŽNÍ KVÍZ

Během utkání budeme soutěžit o hodnotné ceny z fanshopu Bohemians, originální retro dres ze zápasu s Jabloncem a poukázky do prodejny SportFotbal. Stáhněte si do mobilních telefonů kvízovou aplikaci Kahoot, pokud se chcete pokusit některou z cen vyhrát.

OBČERSTVENÍ ZAVÍRÁ S KONCEM UTKÁNÍ

O občerstvení fanoušků se dnes bude starat místní catering, který obsluhuje zápasy Sparty. Stánky s občerstvením budou zavírat v poslední minutě utkání. Po zápase již uvnitř stadionu občerstvení nezakoupíte.

ALKOHOLICKÉ PIVO

Uvnitř stadionu se bude čepovat alkoholické desetistupňové pivo. Kelímek 0,47 l bude stát 59 Kč.

PLATBA KARTOU

U některých stánků s občerstvením půjde zaplatit pouze kartou. Jinde vezmou hotovost i kartu. Na stánku je vždy povolený způsob platby vyznačen.

BEDNYHO BEDNA

Družstvo fanoušků Bohemians bude mít na Letné vlastní vratné kelímky. Po uktání je můžete klasicky darovat vhozením do Bednyho bedny. Jedna bude u fanshopu u sektoru A22, druhá na ochozu u sektoru C26 a třetí na ochozu pod sektorem D22. Výtěžkem podpoříte chod DFB.

POKLADNY BUDOU ZAVŘENÉ

Pokladny na stadionu se dnes večer otevírat vůbec nebudou. Prodej vstupenek probíhá pouze online. Pro nákup KLIKNI ZDE. V okolí celého stadionu najdete plakáty s QR kódem, díky kterému vstupenky koupíte pohodlně a rychle.

TV PŘENOS

Pokud na stadion z jakéhokoliv důvodu přijít nemůžete, najdete zápas ve vysílání O2 TV Sport.