Hála: Gól před pauzou byl rozhodující

Domácí zápas s Bodo okomentoval Martin Hála.

Hála: Gól před pauzou byl rozhodující

V odvetném utkání si připsal dvě asistence Martin Hála. Záložník Klokanů hodnotil domácí utkání s Bodo, výkon Klokanů a řeč přišla také na inkasovaný gól před pauzou. 

Připsal sis dvě asistence. S osobní statistikou můžeš být spokojený?
Každý hráč by si měl po utkání vyhodnotit svůj výkon, co mohl udělat lépe a co se mu povedlo. V první řadě mě mrzí výsledek. Neříkám, že to mělo být přímo na postup, ale na vítězství jsme měli. Když se vrátím k tomu mému výkonu, tak s přihlédnutím k těm asistencím ho hodnotím kladně.

Bodo tentokrát tolik šancí nemělo. Co jsme změnili, že jsme je do nich nepouštěli?
Změnili jsme napadání a zvolená taktika nám fungovala. Hlavně jsme se nebáli hrát, což byl základ. Nenakopávali jsme to jako před týdnem v Norsku během první půle a drželi míč na zemi. Věděli jsme, že hrát se s nimi dá. Podařilo se nám vstřelit branku, která nám vlila trochu krev do žil. Nakopla nás, jenže pak nám soupeř zase dal takový smolný gól. Bylo to jako na houpačce.

Nastoupil jsi uprostřed zálohy. Byly tvé úkoly ofenzivnější, než Lukáše Hůlky a Michala Berana?
Náš plán jsme si stanovili dle toho, kde jsme očekávali, že bude mít soupeř slabiny. To byly právě meziprostory na krajích hřiště. Fungovalo nám to vcelku dobře.

Opět přišel inkasovaný gól krátce před pauzou...
Je škoda, že obdržíme gól hned po odkopu od vlastní branky. Ta druhá branka v podstatě rozhodla o průběhu celého druhého zápasu. Předtím jsme snad dvacetkrát rozehrávali nakrátko, z čehož se nám dařilo být nebezpeční. Jednou pak kopneme dlouhý balon a je z toho gól. Takové branky bychom dostávat neměli. Je to velká škoda. Nemůžeme si to pořád dokola opakovat, ale něco změnit. 

Bohemians - Bodo 2:4 (1:2)
Bohemians - Bodo 2:4 (1:2)
S jakým nastavením jste do zápasu šli? Jako kdyby se hrálo od nuly?
Stejně jak říkal trenér, chtěli jsme zápas vyhrát. Naším cílem bylo zkusit dát první branku a vést třeba po první půli 1:0. Nemohli jsme si myslet, že budeme vyučovat fotbal a dávat tři, čtyři góly. Hlavně jsme chtěli jít do vedení, následně pak reagovat dle průběhu. Scénář se nám bohužel nenaplnil, což nám situaci ztížilo. 

Druhý gól hostů musel hodně zamávat s plány do druhé půle...
Pro nás všechny to byla frustrující. Cítili jsme, že na ně máme. V našich silách bylo je zmáčknout a pokud by se povedlo dát na 2:1, určitě by znervózněli. Avšak branku jsme obdrželi my, což nám plány zbortilo.