Přijďte v neděli na Bohemku

Kupte si vstupenku levněji už teď v předprodeji.

Přijďte v neděli na Bohemku

Velmi náročné dva týdny zakončili Klokani tím nejlepším možným způsobem, výhrou v Liberci. Naprosto skvělá fanouškovská kulisa z Letné podpořená následnou ligovou výhrou, jsou tou nejlepší pozvánkou zpátky domů, do Ďolíčku. V neděli 13. srpna sem přijede Slovácko a Bohemka bude opět potřebovat plné tribuny.

Vstupenky jsou již v prodeji v síti Ticketportal. Pokud si je pořídíte teď, ušetříte. V den zápasu budou všechny kategorie o 50 Kč dražší, dnes je lze koupit za 200 Kč (kotel a tribuna C) a 300 Kč (hlavní tribuna). Bohemka se Slováckem z posledních čtyř zápasů třikrát vyhrála a jednou remizovala. Pomozte nám sérii bez porážky s kvalitním soupeřem prodloužit na pět zápasů v řadě. Pro nákup vstupenek klikněte na zelený banner.

VSTUPENKY ZDE
Vstupenky jsou online k dostání také pro fanoušky hostujícího klubu. Pro vlajkonoše hostů je v Ďolíčku určen sektor D. Vstupenka v předprodeji stojí 200 Kč. V neděli na pokladnách bude také dražší za 250 Kč.

Přijďte v neděli do Ďolíčku včas. Vyhnete se frontách u vstupů a navíc můžete hráče Bohemky podpořit už před zápasem. "Na Letné bylo skvělé slyšet podporu fanoušků už při rozcvičce. Člověka to okamžitě nabije energií ještě víc. Kdyby se z toho stala tradice i v Ďolíčku, určitě bych se nezlobil," říka obránce Bohemians Lukáš Hůlka.

Zápas se Slováckem začíná v neděli 13. srpna v 15 hodin, stadion a fanshop pro návštěvníky otevírají o 60 minut dříve ve 14:00.

#BOHEMKADOTOHO