Letní kino začíná už příští týden

O víkendu do Ďolíčku na fotbal, hned po něm pak do kina.

Letní kino začíná už příští týden

Už o víkendu bude Ďolíček hostit souboj čtvrtého ligového kola mezi Bohemkou a Slováckem, který začíná v 15 hodin. Hned o den později však stadion své brány otevře divákům při jiné kulturní akci. V pondělí totiž začíná Letní kino v Ďolíčku 2023. Letošní ročník nabídne šest filmů, a to po dobu tří týdnů v pondělí a úterý večer. Akce Letní kino v Ďolíčku se koná za podpory MČ Praha 10. Filmové plátno bude nainstalováno tradičně před sektorem A1. Chybět nebude ani otevřený stánek s občerstvením na Náměstíčku.

V prvním týdnu se můžou diváci těšit na dvě české komedie. Jedná se konkrétně o film Ostrov v hlavních rolích s Jiřím Langmajerem a Janou Plodkovou. V úterý poté přijde na řadu filmový snímek Zatmění, v němž hraje ústřední postavu Jakub Štáfek, známý také jako Lavi ze seriálu či filmu Vyšehrad.

Promítání začíná pokaždé ve 20:30 a vstupné je jednotné 120 Kč. Vstupenky si můžete zajistit kdykoliv přes internet, ale také fyzicky na pokladně u vchodu A z ulice Vršovická. Před každým filmem bude otevřena od 19:30. Na nákup vstupenek se dostanete jednoduše i kliknutím na banner níže.

VSTUPENKY ZDE

Program Letního kina v Ďolíčku 2023

PO 14.08. - Ostrov
ÚT 15.08. - Zatmění 
PO 21.08. - Buď chlap!
ÚT 22.08. - Děti Nagana
PO 28.08. - Super Mario Bros. ve filmu
ÚT 29.08. - Král Richard: Zrození šampionek