Lístky na zápas B týmu s Drážďany jsou v prodeji

Rezerva Klokanů se po víkendu představí proti německému soupeři.

Lístky na zápas B týmu s Drážďany jsou v prodeji

V příštím týdnu bude Ďolíček hostit mezinárodní utkání. Už v minulém týdnu se fanoušci na klubovém webu mohli dočíst o účasti B týmu Bohemians ve Future League. Hned v prvním kole této soutěže čeká Klokany soupeř z Německa, kterým je rezerva známého klubu SG Dynamo Dresden. Svěřenci trenéra Dalibora Slezáka nastoupí do tohoto mimořádného utkání mezi dvěma venkovními zápasy své domácí soutěže. Už tuto sobotu dopoledne se představí na hřišti Motorletu a o týden později se vydají do Českých Budějovic.

Zápas s Dynamo Dresden B se v Ďolíčku odehraje ve středu 6. září od 17:30. Dnes byl na toto utkání spuštěn předprodej vstupenek za jednotnou cenu 100 Kč. Ta je stanovena nejen pro předprodej, avšak také pro nákup lístků v den utkání na pokladně. Držitelé permanentních vstupenek (Základní i Premium) mají vstup zdarma. Vstupenku si můžete zakoupit na krytou hlavní tribunu a do kotle po kliknutí na banner pod tímto odstavcem. Na Náměstíčku poté nebude chybět otevřený stánek s občerstvením a otevřený bude i klubový fanshop. 



V dalším podzimním programu Future League čeká Zelenobílé výjezd na sever Čech. Konkrétně na Stínadla, kde jsou doma Teplice. Utkání je předběžně naplánované do říjnové reprezentační přestávky. Po konci podzimní části České fotbalové ligy, skupiny A dojde i na třetí zápas. V něm bude soupeřem rezerva pražské Dukly, se kterou se Bohemka rozešla s remízou tuto neděli (3:3). Pražské derby v rámci Future League bude v listopadu hostit sportovní areál v Uhříněvsi.