Zakupte si vstupenky na tradiční souboj s Baníkem

Po reprezentační přestávce čeká Zelenobílé duel s Baníkem Ostrava. 

Zakupte si vstupenky na tradiční souboj s Baníkem

O víkendu odcestují Zelenobílí na západ Čech, kde zakončí "ligový blok" před první reprezentační přestávkou. Po ní čekají Zelenobílé dva domácí zápasy v řadě. Ten první má už daný svůj termín. Tradiční duel s Baníkem Ostrava se v Ďolíčku odehraje v polovině září před kamerami O2 TV Sport. Slezané v dosavadních třech venkovních duelech neuspěli, když padli v Liberci (1:3), Plzni (1:3) a následně ještě na Slavii (0:1). Body sbírají zatím svěřenci trenéra Hapala v domácím prostředí. Po bezbrankové remíze se Slováckem (0:0) zvládli porazit Hradec Králové i Dynamo České Budějovice (shodně 2:0). 

PŘEDPRODEJ
Bohemians se Baníkem Ostrava utkají v Ďolíčku v sobotu 16. září od 15 hodin. Vstupenky jsou v předprodeji od dnešních 10 hodin. Zakoupit si je fanoušci mohou přímo z pohodlí domova či kanceláře přes internet. Stačí kliknout na zelený banner pod tímto odstavcem. Pořídit si je možné také při návštěvě fanshopu v Ďolíčku v otevírací době. V předprodeji pořídíte vstupenku na hlavní tribunu za 300 Kč a do ostatních sektorů za 200 Kč. V případě nevyprodání kapacity stadionu bude probíhat také prodej v den utkání na pokladnách za zápasovou cenu 350 Kč na hlavní tribunu a 250 Kč do sektorů B a C.



UVOLNĚNÍ PERMANENTKY ZA ODMĚNU
Hlavní tribuna bývá v Ďolíčku vyprodaná, ačkoliv se volná místa přece jen objevují. Apelujeme na všechny držitele permanentních vstupenek, aby své místo uvolnili, pokud na zápas s Baníkem nemůžou dorazit. Po uvolnění Vás čeká odměna v podobě jednoho bodu = 100 Kč poukázky do fanshopu.  

JAK MÍSTO UVOLNIT
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na znak Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.

Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk help@ticketportal.cz

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY OSTRAVY
Distribuce vstupenek do sektoru pro hostující příznivce bude probíhat plně v režii klubu FC Baník Ostrava. Prosíme fanoušky, aby v případě zájmu kontaktovali odpovědné osoby.