Před repre pauzou jedou Klokani do Plzně

Vstupenky do sektoru hostů jsou v prodeji online.

Před repre pauzou jedou Klokani do Plzně

Svěřence trenéra Jaroslava Veselého čeká o tomto víkendu těžké utkání na půdě plzeňské Viktorie. V neděli 3. září se od 15 hodin pokusí navázat na sérii dvou výher na západě Čech v posledním ročníku FORTUNA:LIGY. Vstupenky pro fanoušky Bohemians jsou dostupné online, na utkání z Prahy vyráží navíc hromadně vlakem. Příjemné spojení zajistí návrat do Prahy pár minut po sedmé hodině večerní.

VSTUPENKY
Vstupenky do sektoru hostů koupíte po kliknutí na tlačítko VSTUPENKY ZDE pod tímto odstavcem. Cena vstupenky v čase roste, proto s nákupem neváhejte. Informace o prodeji vstupenek i cenových vlnách najdete na webu domácího klubu ZDE.


VLAKOVÝ VÝJEZD

Fanoušci Klokanů se do Plzně chystají vlakem. Sraz je v neděli v 9:45 na Hlavním nádraží v Praze. Vlak odjíždí v 10:13. Zpátečním spojem bude linka IC 563 Západní expres, která odjíždí z plzeňského hlavního nádraží přesně v 18:00. Pár minut po sedmé hodině večerní tak budete zpět v Praze.

PARKOVÁNÍ
Přímo u stadionu není parkování možné, ovšem pár desítek metrů blíže k hlavní třídě stojí parkovací dům. Další možnosti jsou u obchodních domů Lidl a Hornbach, které jsou v docházkové vzdálenosti od Doosan Areny.

#BOHEMKADOTOHO