Martin Jedlička přichází na roční hostování z Plzně

Pětadvacetiletý gólman se vrací do známého prostředí.

Martin Jedlička přichází na roční hostování z Plzně

Od soutoku Mže a Radbuzy se k vršovickému Botiči vrací brankář Martin Jedlička. Kmenový hráč plzeňské Viktorie v Ďolíčku již působil na jaře letošního roku a svými výkony výrazně pomohl Klokanům doskákat až do evropských pohárů. Nyní se vrací na roční hostování. Jeho další pokračování v Ďolíčku bude předmětem jednání.

"Když bylo jasné, že Jindra Staněk z Plzně neodejde, tak jsem řešil hostování. Byly tam nějaké možnosti, ale já jsem vše směřoval jen do Bohemky," řekl pětadvacetiletý navrátilec, který se k týmu přopojil už včera dopoledne. Celý rozhovor s gólmanem si můžete pustit na Bohemka TV.

O jeho pokračování stál trenérský štáb v čele s Jaroslavem Veselým ihned po skončení loňské sezony. Později do klubu přišel z Hradce Králové na přestup další gólman Michal Reichl, ale hlavní trenér s variantou Jedlička počítat nepřestal. "Transfer Jedličky se řeší od samého začátku sezony. Michal Reichl s tím byl ode mě od začátku ztotožněn. Dotáhnout se to povedlo trochu déle, ale bylo to celou dobu v plánu," vysvětlil lodivod Bohemians fakt, proč do Vršovic přichází další brankář, přestože tým zatím trápí i útočná stránka hry.

Kouč Bohemians také prozradil, že dohoda klubů nevylučuje v budoucnu ani přestup Martina Jedličky do Bohemians. V současné chvíli se ovšem formálně jedná o roční hostování. Jedlička v této sezoně již nastoupil do soutěžního utkání v dresu Plzně. Pokud si soutěžní start připíše i u Klokanů, další případná změna klubu v této sezoně pro něj již nebude možná.

Jedlo, vítej zpátky. Ať Ti to lepí!

#BOHEMKADOTOHO

Bohemka TV