Klokan přivítal děti ve škole i na náboru

Prohlédněte si bohatou fotogalerii ze čtvrteční akce v Ďolíčku.

Klokan přivítal děti ve škole i na náboru

První zářijový týden tradičně patřil dětem. Hned v pondělních ranních hodinách vyrazil klubový maskot Klokan přivítat prvňáčky do Základní školy Botičská. Ve čtvrtek se poté v Ďolíčku uskutečnil nábor. Devátý měsíc v roce už je tradičně nazýván právě jako "měsíc náborů."

VÍTÁNÍ PRVŇÁČKŮ
Pondělní datum bylo tučně zapsáno v kalendářích spoustě domácností, neboť zrovna na tento den vyšlo zahájení nového školního roku. V ranních hodinách se tak před jednotlivými školami začaly scházet děti se svými rodiči. Ti doprovodili své ratolesti při jednom z očekávaných životních okamžicích. To platilo také pro partnerskou školu Bohemians, jíž je několik let ZŠ Botičská kousek od pražské Náplavky. 

Klubový maskot Klokan s Vojtěchem Novákem přivítali prvňáčky
Klubový maskot Klokan s Vojtěchem Novákem přivítali prvňáčky
Úvodního přivítání prvňáčku se zúčastnil také klubový maskot Klokan spolu s hráčem Vojtěchem Novákem, který právě na této škole rovněž zažil, ačkoliv krátkou, "štaci." Zástupci klubu byli u tradičního ceremoniálu, kdy si každého nového školáka v roli patrona převzal člen devátého ročníku. Základní škola Botičská se rozrostla o třicítku nových prvňáčků. Nové členy potěšil maskot Klokan rozvrhem a chybět nemohly ani oblíbené bonbony Klokanky. 

NÁBOR
Ve čtvrtečním odpoledni se dějištěm další akce stal přímo stadion Ďolíček. Na půl pátou byl totiž naplánován začátek náboru pro kluky i holky. Nově příchozí fotbalisté mohli sledovat zároveň i tréninky těch nejmenších Klokanů, ale vyzkoušeli si také různá dovedností cvičení. Chybět nemohla ani hra pod dozorem dvou ostřílených ligistů, obránce Lukáše Hůlky a záložníka Josefa Jindřiška. 

U nich nezůstalo pouze u dozoru, ale po skončení náboru přišlo na řadu také focení se svými obdivovateli a rozdávání podpisů na dárkové předměty, jimiž byly děti obdarovány.  Na nábor dorazil i klubový maskot Klokan, který se rovněž zúčastnil hromadného i individuálního focení.