Hráči na hostování ve druhé lize

Ve druhé nejvyšší soutěži působí tři hráči Bohemians.

Hráči na hostování ve druhé lize

V probíhajícím soutěžním ročníku hostují tři kmenoví hráči Bohemians v druholigových klubech. Jejich angažmá se bohužel nevyvíjí dle představ, neboť hned dva z nich zastavily zdravotní problémy.

Filip Dostál (FC Sellier & Bellot Vlašim) - také mladého obránce zastavilo v rozletu zranění. Ve svém, doposud, posledním utkání nastoupil do druhého dějství proti Příbrami a přispěl k výhře Vlašimi i asistencí (3:1). Poté si však z tréninku odnesl zranění kotníku, které ho na měsíc vyřadilo he hry. Nyní je však zpátky v plném tréninku pod vedením kouče Martina Hyského.

Martin Nový (FC Zbrojovka Brno) - zkušený univerzál zasáhl do hry naposledy na začátku srpna. Od té doby ho do hry nepustily právě zdravotní problémy, které nejsou bohužel krátkodobého rázu. Martin Nový absolvoval artroskopii kolene, po níž následuje i nucená pauza. Zpátky na fotbalové trávníky by se měl vrátit po Novém roce. 

Vladimír Zeman (FC Silon Táborsko) - pravonohý křídelník má na kontě jeden druholigový gól, kterým skolil Zbrojovku Brno. Poté byl v základní jedenáctce jednou, a to při duelu v Jihlavě (0:3). Dále dvakrát zůstal na lavičce a dvakrát šel do hry v roli náhradníka. Naposledy Zeman chyběl v nominaci a ukázal se v sestavě B týmu proti rezervě Klokanů. V zápase se dostal do úniku, ale vychytal ho brankář Soukup.


Program v dalším kole:
30. září, sobota, 16:00 | Opava - Brno (Nový)
30. září, sobota, 16:00 | Líšeň - Táborsko (Zeman)
30. září, sobota, 16:00 | Kroměříž - Vlašim (Dostál)

Přímé přenosy z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY naleznete ZDE.