Bohemka získala ocenění Sport Alive Awards

V kategorii sportovních projektů s nízkým rozpočtem vyhrál náš projekt #NADRESU.

Bohemka získala ocenění Sport Alive Awards

Ve středu 4. října proběhl v pražském O2 universum druhý ročník úspěšné sportovně-byznysové konference Sports Alive 2023, která českému sportovnímu prostředí nabízí množství nápadů, inspirace a podnětů. Ve dvou sálech vystoupily desítky inspirativních speakerů. Své nápady a zkušenosti předávali zástupci klubů i sportovních svazů a organizací, řečníka vyslal fotbalový klub z Itálie Venezia FC či tým Formule 1 Scuderia AplhaTauri. Konference začala v 9 hodin ráno a končila o deset hodin později vyhlášením cen Sport Alive Awards 2023, ve kterých měla Bohemka svou nominaci.

Ocenění Sport Alive za projekt #NADRESU
Ocenění Sport Alive za projekt #NADRESU
Za náš klub se konference zúčastnili obchodní ředitel Pavel Brož, ředitel komunikace Petr Koukal, obchodní manažer Daniel Krch a manažer fanshopu Jiří Křižan. Právě poslední dva jmenovaní na závěr celého dne převzali z rukou pořadatelů trofej za výhru v kategorii Nejlepší sportovní projekt s nízkým rozpočtem. Bohemians byli oceneni za unikátní projekt #NADRESU, který jsme komunikovali před začátkem sezony a díky kterému mohli fanoušci využít možnost a dostat své jméno přímo na hráčský dres. S nápadem původně přišel právě bývalý hráč Zelenobílých Daniel Krch a hlavně s pomocí Jiřího Křižana ho přetavili v realitu.

Vítězství v této kategorii nás těší, chtěli bychom poděkovat především fanouškům Bohemians, kteří se do projektu zapojili a tím mu umožnili úspěšnou realizaci a následné proměnění nominace ve vítězství. Poděkování si zaslouží také organizátoři a realizátoři myšlenky takovou konferenci uspořádat, stejně tak všichni speakeři, kteří svými prezentacemi a diskuzemi rozhodně všem zúčastněným nabídli velkou dávku inspirace a nápadů. Těšíme se na příští ročník Sport Alive.

#BOHEMKADOTOHO