Kromě klobásy i smažák nebo vegetarianský párek

Nabídka občerstvení v Ďolíčku se opět rozrůstá.

Kromě klobásy i smažák nebo vegetarianský párek

Před domácím dvojzápasem s Baníkem a Sigmou jsme na Náměstíčku postavili nový stánek se speciální nabídkou. Sekaná v housce či klobásky v bulce s kysaným zelím a hot dogy sklidily u fanoušků úspěch. Zatímco první pochoutka ve speciální nabídce zatím zůstává, během zítřejšího utkání se Zlínem můžete vyzkoušet další dobroty.

Novinka v Ďolíčku: smažák v housce
Novinka v Ďolíčku: smažák v housce
Mezi velmi populární jídla v Česku se rozhodně řadí smažený sýr, i když někteří z televize populární šéfkuchaři by s námi jistě nesouhlasili. Servírovat ho v tradiční formě s hranolky sice nebudeme, ale ani v housce s domácí tatarkou jistě nebude k zahození. Z nového menu si vyberete i lehčí pokrm - řecký salát se sýrem feta. A pokud patříte mezi vyznavače vegetarianského stylu života, můžete se těšit na tofu párek v briošce s cibulkou. K dispozici však bude pouze omezené množství této speciální nabídky. Chcete-li zůstat u klasické klobásy nebo cigára v bagetě, rozhodně tím také nic nezkazíte.

Téměř na všech místech v Ďolíčku zaplatíte bezkontaktně platební kartou, pouze stánky s výčepem na ochozu hlavní tribuny v rozích u sektorů A1 a A5 a malý pivní stánek v severozápadním rohu kotle touto možností nedisponují.

Přijďte zítra fandit Klokanům do Ďolíčku a ochutnat novinky v naší nabídce. Dobrou chuť!