Ohlasy po utkání v Jablonci

Zápas hodnotil na tiskovce trenér Veselý a v rozhovoru brankář Jedlička.

Ohlasy po utkání v Jablonci

Doslova ubojované vítězství přivezli včera Bohemians z jablonecké Střelnice. Zápas 12. kola FORTUNA:LIGY rozhodl jediný gól z prvního poločasu, o který se po krásné kombinaci Berana a Kozáka postaral střelec Prekop. V závěru první půle skórovali i domácí, platnost jejich branky ovšem zrušil VAR pro ofsajd. Ve druhé půli domácí doslova zamkli Klokany před jejich bránou a s blížícím se závěrem utkání jejich tlak gradoval. I díky několika skvělým zákrokům Martina Jedličky a obětavosti jeho spoluhráčů dokázali Bohemians těsný náskok uhájit a do Prahy odvezli ze severních Čech všechny tři body.

"Já bych úplně nevyzdvihoval některý zákrok, ale důležité bylo podle mě to, že jsem stahoval centry do vápna. Zápas jsme zvládli jako tým, tři body jsme potřebovali jako sůl," měl po utkání jasno klokaní hrdina v oranžovém dresu Martin Jedlička. Za svůj včerejší výkon si od fanoušků vysloužil také trofej pro nejlepšího hráče utkání.

Zápas na tiskové konferenci tradičně zhodnotil také hlavní trenér Bohemians Jaroslav Veselý: "Jsou zápasy, kdy nám štěstí nepřálo. Dnes si odvážíme výhru se štěstím, ale to k tomu patří." Na závěr lodivod Klokanů okrajově zmínil soucit s kolegou Pavlem Vrbou ze Zlína, jehož tým v rekordním utkání doma podlehl Mladé Boleslavi 5:9.

Záznam tiskovky i rozhovoru s brankářem Jedličkou si můžete přehrát na YouTube kanále Bohemka TV. Odebírejte náš kanál a žádné video z tábora Bohemians vám neunikne.

Bohemka TV