Vstaňte, hraje Bohemka!

Klokani se dnes večer doma v Ďolíčku postaví Slavii.

Vstaňte, hraje Bohemka!

Úderem dnešní 18. hodiny bude rozehráno další Vršovické derby. Souboj Klokanů se Slavií uvidí vyprodaný Ďolíček. V tomto článku přinášíme pár informací, které se vám před návštěvou Vršovic mohou hodit.

OTEVŘENÍ STADIONU A POKLADNY

Pro diváky se Ďolíček otevře 60 minut před utkáním, tedy v 17 hodin. Ve stejném čase se otevřou také pokladny u vchodu číslo 3 (vchod do kotle Bohemians u Dannerova parku), které doprodají posledních pár volných vstupenek. Pro nákup budete stejně jako v předprodeji potřebovat členský průkaz DFB, fanklubu nebo permanentku. Volně vstupenky zakoupit nepůjde. Ostatní pokladny zůstanou uzavřené, protože sektory A, C a D (hosté) jsou vyprodané.

SPECIALITY V OBČERSTVENÍ

Také dnes kromě standardní nabídky klobás, párků a běžných pochutin můžete ochutnat i speciality. V prodeji bude sekaná v housce, smažený sýr v housce s domácí tatarkou a také vylepšené cigáro v bagetě s cibulkou, opečenou slaninou a čedarovou omáčkou. Všechny tyto pochoutky najdete v dřevěném stánku na Náměstíčku v jeho pravé části (mezi výčepem a šunkou). Ostatní stánky mají běžnou stálou nabídku. U všech stánků lze platit kartou, kromě mobilních výčepů na ochozu hlavní tribuny a jednoho malého stánku s pivem v rohu domácího kotle (nad trafačkou).

FANSHOP A MAGAZÍN KLOKAN
S otevřením stadionu otevírá také prodejna suvenýrů. Výběr produktů z fanshopu najdete také ve stánku na Náměstičku hned za pokladnami. Ve fanshopu a u kamelotů si můžete zakoupit za 30 Kč nové vydání magazínu Klokan.

CEREMONIE PŘED UTKÁNÍM
Těsně před začátkem zápasu ještě přímo na hrací ploše popřejeme jedné z legend Bohemians k narozeninám, tak přijďte včas, aby si vyslechla potlesk svého milovaného a zaplněného Ďolíčku.

FORTUNA A JEJÍ FOTOKIOSEK
V Ďolíčku má svou pobočku také Fortuna, u které si můžete na zápas vsadit. Sázková kancelář, jako hlavní partner klubu, pak na Náměstíčku přichystala také speciální kiosek, u kterého se můžete vyfotit či natočit s virtálními hráči Bohemians. Odneste si domů na památku fotku třeba s Pepou Jindřiškem, Martinem Dostálem či Erikem Prekopem.

#BOHEMKADOTOHO