Pochod na Spartu. Všichni v černém!

V sobotu jdou fanoušci na Letnou společně z Václaváku.

Pochod na Spartu. Všichni v černém!

V sobotu 4. listopadu zakončí Bohemians derby trilogii ligovým zápasem na Letné proti domácí Spartě. Fanoušci v čele se skupinou Green White Fanatics jdou na zápas společným pochodem z Václavského náměstí. Důležitý je dresscode: VŠICHNI V ČERNÉM! Přečtěte si pozorně následující řádky a šiřte tuto zprávu mezi další Klokany.

SRAZ NA POCHOD
Všichni Klokani v černém oblečení se sejdou v sobotu, tedy zítra, na Václaváku u koně ve 14:30. Odtud se předem připravenou trasou vydají směr epet ARENA.

TRASA POCHODU
Z Václavského náměstí se pochod přesune centrem na Staroměstské náměstí, odkud bude pokračovat Pařížskou ulicí k Čechovu mostu a dále na Letnou. Nepůjde se jako obvykle Letenským tunelem, ale přímo po schodech na Letnou.

DRESSCODE
Ještě jednou apelujeme na všechny účastníky pochodu, aby dorazili v černém oblečení. Samozřejmě zelenobílé doplňky (šály, čepice, kloboučky...) jsou povoleny. Základní černá je ovšem důležitá i pro chystanou prezentaci v sektoru Bohemians. Černá je prioritou!

VSTUPENKY
Do kotle Bohemky si můžete pořídit vstupenku online. Cena za jednu je 400 Kč. Kupujte primárně horní patro, tedy sektory F20 a F21. Pokladny na stadionu otevřené nebudou, celý prodej je pouze online. Pro nákup vstupenek stačí kliknout na následující zelený banner.


Pro aktuální informace sledujte FB profil Green White Fanatics. Tak zítra v půl třetí pod koněm, Klokani!

#BOHEMKADOTOHO